Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään jälleen Keski-Euroopan kaukaloista ja mukana on otteluita Sveitsistä, Saksasta ja Tanskasta. Näissä mainituissa maissa pudotuspelit ovat jo hyvässä vauhdissa ja suosikit ovat vahvoilla. Tänään jatkuvat myös Liigan pudotuspelit, alkaako tänään Lukon ja/tai Pelicansin kesäloma, kun nämä joukkueet hävisivät ensimmäiset ottelut? Tervetuloa mukaan!

Bern – Servette

Valinta: Bern tasoitus (2 Way) 0 – 1.5 (1,89) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,93) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Sveitsin NLA:n pudotuspelien ottelu Bern – Servette. Tänään vuorossa on kolmas tämän otteluparin kohtaaminen. Bern on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa selvästi perempi, sillä se on voittanut ottelut luvuin 7-0 ja 2-5. Näiden esitysten perusteella Bern on selvä suosikki illan otteluun.

Tänään on Bernin vuoro isännöidä ottelua ja odotettavissa voi olla melkoinen näytös. Edellinen Bernin kotiottelu päätty 7-0 ja tänään oletamme, että edessä on samanlainen vastustajan nöyryytys. Peleihin lähtee selvä kotivoitto sekä kotijoukkueen runsaat maalilukemat.

Köln – Nürnberg

Valinta: Köln (2,15) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Saksan pudotuspeliottelu Köln – Nürnberg. Näiden joukkueiden väliset ottelut ovat olleet ”vaihtelevia”, sillä alkukaudesta Nürnberg hallitsi tätä otteluparia, nyt kaksi viimeisintä ottelua ovat menneet Kölnin nimiin selvin lukemin 1-4 ja 1-3.

Köln johtaa tätä pudotuspelisarjaa luvuin 1-0 eli se otti kotiedun itsellen, kun se voitti ensimmäisen ottelun Nürnbergin vieraana luvuin 1-4. Tänään pelataan Kölnissä ja kotijoukkueelle tarjotaan hyvää kerrointa, johon me tartumme. Muhiiko tässä otteluparissa pieni yllätys, sillä Nürnberg oli runkosarjan kolmas ja Köln kuudes. Suuresta yllätyksestä ei toki puhuta, mutta pieni yllätys sekin olisi, jos runkosarjassa paremmin sijoittunut putoaisi jo ensimmäisellä kierroksella.

Muut valinnat

Frederikshavn – Aalborg

Valinta: Aalborg (2,10) @Coolbet

Aalborg katkaisee tänään tämän sarjan ja jatkaa seuraavalle kierrokselle voitoin 4-0.

Lugano – Fribourg

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,06) @Coolbet

Lugano johtaa tätä sarjaa voitoin 2-0 ja se on tehnyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa 11 maalia (otteluiden tulokset 6-2 ja 2-5).

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset