Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Sveitsistä ja Norjasta. Eri puolilla Eurooppaa otteluita on tarjolla yhä vähemmän, kun pudotuspelit etenevät kohti loppupelejä. Tänään kohteita on tarjolla melko vähän, mutta löysimme taas muutaman hyvän kohteen. Tervetuloa mukaan!

Langnau – Kloten

Valinta: Langnau (1,92) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,63) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Sveitsin karsintalohkon ottelu Langnau – Kloten. Tässä ottelussa kohtaavat karsintaa johtava Langnau ja viimeisenä ole Kloten. Klotenin pelaaminen vaikuttaa siltä, että homma ei enää kiinnosta, sillä putoamispelit odottavat ja tämä on jo varma asia.

Edellisen näiden joukkueiden välisen kohtaamisen Kloten onnistui kotonaan voittamaan, mutta kaksi viimeisintä ottelua ovat menneet aika paljon huonommin, molemmista suurinumeroiset tappiot. Tänään kotijoukkue voittaa ottelun ja kerroin suoralle voitolle on houkutteleva, joten poimimme lapulle kotivoton.

Stjernen – Kongsvinger

Valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,12) @Unibet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 4,5 (1,89) @Unibet

Toinen kohteemme tulee tänään Norjan karsinnoista ja ottelu on Stjernen – Kongsvinger. Tässä ottelussa kohtaavat karsintasarjan ääripäät. Kotijoukkue Stjernen on voittanut kaikki viisi ottelua huimalla maalierolla 27-13. Kongsvinger on puolestaan hävinnyt kaikki viisi ottelua ja se on onnistunut tekemään viidessä ottelussa vain kolme maalia, samalla omissa on soinut kuusitoista kertaa.

Tässä ottelussa ovat selvät merkit siihen, että tänään näemme paljon maaleja. Kupongille lähtee maalirikkaat valinnat, sillä onhan kotijoukkue tehnyt tässä karsintasarjassa hieman yli viiden keskiarvolla maaleja.

Muut valinnat

Ambri-Piotta – Lausanne

Valinta: Lausanne, Tasapelissä panos palautetaan (1,94) @Unibet

 

Aiheeseen liittyvät uutiset