Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat Norjasta ja Saksasta

Tänään palaamme jälleen jääkiekon pariin ja vuorossa ovat Norjan ja Saksan kiekkokohteet. Kohteita ei ole kovinkaan paljon tarjolla, mutta poimimme tänään lapuille vierasjoukkueiden maaleja.

Sarpsborg – Kongsvinger

10Bet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 1,5 (2,00)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään Norjan pääsarjasta, jossa pelataan tänään kolmen ottelun kierros. Valintana on ottelu Sarpsborg – Kongsvinger. Tämä ottelu on ennalta arvioituna selvää kotijoukkueen näytöstä, sillä vastakkain ovat sarjan kolmantena ja viimeisenä olevat joukkueet. Tähän ottelupariin on nähtävillä melko mielenkiintoinen tilastotieto. Jos selaa näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia, niin kaikki 17 viimeistä ottelua ovat päättyneet Sarpsborgin voittoon. Ei siis jää epäselväksi, kumpi on tässä ottelussa ennakkosuosikki.

Nämä joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja tulokset ovat olleet 3-5 ja 5-1 Kuten aikaisemmin mainittiin, niin voittaja on ollut molemmissa Sarpsborg. Vierasjoukkue Kongsvinger on voittanut tällä kaudella vain neljä ottelua (kaksi jatkojen jälkeen) ja pelejä on takana seitsemäntoista. Joukkue on kuitenkin tehnyt maaleja sen verran, että keskiarvo on hieman yli 2 per ottelu. 10Bet tarjoilee tähän otteluun vierasjoukkueen yli 1,5 maaleille 2,00 kertoimen ja tähän tartumme kiinni, sillä kaksi maali voi hyvinkin toteutua.

Manglerud – Lillehammer

Unibet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (1,98)

Toinen kohteemme tulee tänään myös Norjasta ja tämä kohde on Manglerud – Lillehammer. Tässä ottelussa vastakkain asettuvat tällä kaudella heikosti pelannut kotijoukkue Manglerud ja sarjan paras vierasjoukkue Lillehammer. Manglerud on onnistunut voittamaan kaksi kotiottelua varsinaisen peliajan jälkeen ja kaksi on tullut jatkojen jälkeen. Vastaavasti Lillehammer on ollut tyly vierailija, sillä yhdeksästä vierasottelusta se on poistunut voittajana kuusi kertaa. Huomattavaa on myös se, että Lillehammer tekee vieraissakin maaleja neljän keskiarvolla. Tänään Unibet tarjoaa Lilehammerille liki kakkosen kertoimen yli 3,5 maaleille. Tämä on tähän otteluun meidän valinta.

Straubing – Bremerhaven

Unibet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,86)

Kolmas kohteemme tulee Saksan pääsarjasta, jossa pelataan yksi ottelu, Straubing – Bremerhaven. Kotijoukkue rämpii tällä hetkellä sarjan viimeisenä ja vastaansa se saa tänään kahdeksantena olevan Bremerhavenin. Kotijoukkueen maaliverkko on heilunut tällä kaudella melko tiheään tahtiin, joten tänään kohtalaisen hyvä vierasjoukkue tekee yli 2,5 maalia. Tähän Unibet tarjoaa OK kertoimen ja muiden vieraskohteiden lisäksi poimimme tämän tähän lappuun.

Aiheeseen liittyvät uutiset