Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat Norjasta

Tämän päivän jääkiekko -kohteet Norjasta. Tiistaina Bern näytti leipovan ottelun pakettiin heti ensimmäisessä erässä. Mitä sitten tapahtui? Bern jäätyi ja koki kauden ensimmäisen kotitappion. Nyt on otettava uudet keinot käyttöön, jotta tappioputki saadaan katkaistua. Tänään lapulle kaksi kohdetta Norjasta ja näistä viritellään tupla.

Stavanger – Storhamar

Ensimmäinen kohteemme on tänään Norjan pääsarjan ottelu Stavanger – Storhamar. Vierasjoukkue Storhamar johtaa sarjaa ja on tällä hetkellä myös paras vierasjoukkue. Se on pelannut kolmetoista vierasottelua ja yksitoista kertaa se on poistunut kaukalosta voittajana. Kaikki voitot ovat tulleet suoraan eli jatkoille ei ole tarvinnut mennä. Vastaavasti Stavanger on sarjassa viidentenä ja kotiotteluissa se on ollut kohtalainen isäntä, sillä voittoja on tullut seitsemän yhdestätoista kotiottelusta.

Tässä otelussa Storhamar on suosikki ja se tekee vierasotteluissa keskimäärin 3,5 maalia. Tämän päivän lätkätuplaan on helppo valita vierasjoukkueelle yli 2,5 maalia.

Lillehammer – Vålerenga

Toinen kohde on tänään myös Norjan pääsarjasta ja ottelu on Lillehammer – Vålerenga. Tässä ottelussa sarjassa kolmantena oleva Lillehammer kohtaa kuudentena olevan Vålerengan. Lillehammer oli alkukaudesta todella hyvässä iskussa, mutta tämän kuun alkupuolella oli notkahdus tuloskunnossa ja pieni tappioputki iski päälle. Nyt näyttää taas paremmalta ja takana on pari hyvää voittoa. Huomioitavaa kuitenkin on, että Lillehammer onnistunut hyvin maalinteossa ja kotiotteluissa se onkin tehnyt keskimäärin yli neljä maalia ottelua kohden.

Vålerenga on pelannut hyvin viime ottelunsa, eikä olisi ihme, jos se laittaisi Lillehammerin tänään tiukille. Uskomme kuitenkin, että Lillehammer tekee tänään yli 2,5 maalia.

 

Coolbet valinta: Storhamar maalit yli 2,5 (1,72) + Lillehammer maalit yli 2,5 (1,45)
Tuplan kerroin: 2,49

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset