Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat Suomesta ja KHL:stä

Tänään jääkiekko palaa päivän tauon jälkeen lapuille. Tiistain kohteista jäi positiivinen tulos, kun kohteet osuivat 2/3, ainoastaan Storhamar jäi alle 3,5 maalin. Tälle päivälle lätkäkohteita on tarjolla melko rajallinen määrä, mutta kaksi hyvää kohdetta saamme poimittua kupongille. Tämän päivän ottelut Suomesta ja KHL:stä.

HPK – HIFK

Coolbet valinta: Ylivoimamaalit ottelussa yli 1,5 (2,50)

Ensimmäinen kohteemme on tänään kotimaista Liigaa ja ottelu on HPK – HIFK. Näiden joukkueiden kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla. Nyt on kuitenkin havaittavissa piristymisen merkkejä molempien joukkueiden tekemisessä ja kuntopuntarikin osoittaa tämän. Meidän arvio tämän illan oteluun on se, että tänään pelataan tasainen vääntö. Tiukassa taistelussa erikoistilannepelaaminen saattaa ratkaista ottelun suunnan ja tällä kaudella varsinkin HIFK:n peleissä on nähty paljon ylivoimamaaleja. Tänään Coolbet tarjoaa hyvän kertoimen yli 1,5 ylivoimamaaleille, joten tämä kohde lapulle.

Dynamo Moskova – Jugra Hanti-Mansijsk

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 1,5 (2,00)

Toinen kohde on tänään KHL-ottelu Dynamo Moskova – Jugra Hanti-Mansijsk. Kotijoukkue Dynamo lähtee tähän otteluun suosikkina. Edellisessä ottelussa Jugra laittoi SKA:n tiukoille ja voitti kolmannen erän 0-2 ja ottelu päättyi SKA:lle 4-3. Pientä valoa on siis näkyvissä Jugran tunnelin päässä. Laittaako Jugra tänään Dynamon yhtä tiukalle kuin SKA:n? Valinta on tähän otteluun vieraille yli 1,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset