Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat Suomesta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat jälleen kotimaan Liigasta. Tänään ottelutarjonta on kohtalaisen pieni, mutta pelattavaa silti löytyy. Liigassa pelataan kaksi ottelua, Norjassa on vuorossa viiden ottelun kierros ja Ruotsin SHL tarjoaa täyden seitsemän ottelun kierroksen. Me keskitymme kuitenkin kotimaan Liigan kahteen otteluun, tervetuloa mukaan.

HPK – KooKoo

Unibet valinta: HPK (1,80)

Tänään ensimmäinen kohteemme on Liiga -kamppailu HPK – KooKoo. Alkukauden vaikeuksien jälkeen HPK:sta on muodostumassa meidän vakiokohde, eikä suotta. HPK on pelannut loistavan alkuvuoden ja se todellakin tavoittelee pudotuspeleihin pääsyä. Tämä tavoite vaatii kuitenkin nykyvireen säilymistä, sillä viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Ässät on kymmenen pistettä HPK:ta edellä. Ässillä on kuitenkin pari ottelua enemmän pelattuna. Otteluita on runkosarjassa toki vielä reilusti jäljellä, joten jännittävä lopputalvi ja kevät on vielä edessä, kun Liigan tulevia pudotuspelipaikkoja ratkotaan.

Tänään HPK saa vastaansa KooKoo:n, jonka vieraspelit eivät ole sujuneet viime aikoina hyvin. Mahtivireessä oleva HPK ei saa tänään huippukertoimia, mutta Unibetin 1,80 kelpaa meille ja me pysymme HPK:n mukana tänäkin iltana.

Jukurit – Sport

Unibet valinta: Jukurit (2,00)

Tänään toinen kohteemme on myös Liiga -ottelu ja se on Jukurit – Sport. Tällä kaudella näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia Jukurin on hallinnut suvereenisti, sillä se on voittanut kaikki kolme aikaismpaa kohtaamista. Tänään on luvassa neljäs kerta, kun Sport joutuu nöyrtymään.

Viime otteluissa Jukurin on ollut vahva ja Sport on puolestaan esiintynyt heikosti. Tämän osoittaa myös kuntopuntari, sillä Jukurit on tällä hetkellä kuntopuntarissa kolmannella sijalla ja Sport on viimeisenä. Tähän oteluun Unibet tarjoaa hyvän kertoimen kotivoitolle ja me luonnollisesti tartumme tähän tarjoukseen.

Aiheeseen liittyvät uutiset