Jääkiekko: Torstain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteista ensimmäinen tulee tänään kotimaan Liigasta, jossa pelataan yksi ottelu. Toinen kohde tulee Itävallasta, jossa on siirrytty jo seuraavaan vaiheeseen ja runkosarjan sijoitusten perusteella joukkueet on jaettu kahteen lohkoon. Meidän ottelu tulee tänään ylemmästä jatkolohkosta ja jostain näistä joukkueista leivotaan tämän kauden mestari.

HIFK – Jukurit

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 4,5 (1,90)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,60)

Tänään ensimmäinen ja samalla ainoa Liiga -kohde on HIFK – Jukurit. Kuntopuntarin kärjessä keikkuva HIFK etenee kuuden ottelun voittoputkessa ja se lähtee illan otteluun suosikkina. Vastaan asettuva Jukurit on puolestaan kuntopuntarin häntäpäässä ja sarjataulukossa se on toiseksi viimeisenä. Sarjataulukko on kuitenkin sen verran tasainen, että hyvillä onnistumisilla Jukureilla on vielä pienet mahdollisuudet ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Tämä kuitenkin edellyttäisi tänään pistepotin kasvattamista. Onnistuuko Jukurit tänään tämän mahdollisuuden edessä?

HIFK on kotihallissaan selvä ennakkosuosikki, mutta Jukurit on onnistunut maalien tekemisessä kohtalaisen hyvin, vaikka voittoja ei ole tullut. Tänään tähän otteluun on odotettavissa maaleja. HIFK on iskenyt viimeisen viiden ottelun aikana maaleja yli neljän keskiarvolla. HIFK on sarjan toiseksi paras kotijoukkue, mutta puolustuspäässä sattuu liikaa virheitä, jonka johdosta omissakin soi melko herkästi. HIFK:n ylivoima on kuitenkin toiminut tämän vuoden puolella hyvin, joten Jukureiden pitää pysyä pois jäähypenkiltä. Tähän otteluun valitsemme maaleja yli 4,5 ja näistä kotijoukkue iskee suurimman osan.

Vienna – Klagenfurt

Coolbet valinta: Vienna – Tasoitus (2 Way) 0 – 1 (1,90)

Toinen kohde tulee tänään Itävallan pääsarjasta ja ottelu on Vienna – Klagenfurt. Ylempää jatkosarjaa on nyt pelattu kaksi kierrosta ja Vienna on aloittanut ottelut kahdella voitolla maalisuhteella 11-4. Klagenfurt on puolestaan hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan.

Vienna on ollut koko kauden vahva, muutamaa pientä notkahdushetkeä lukuun ottamatta. Tähän otteluun vahva mestarisuosikki, Vienna lähtee suosikkina. Vienna voitti runkosarjan ja oli toiseksi paras kotijoukkue. Kuntopuntarin osoittaessa näin kovia lukemia, päädymme tässä kohteessa kotivoittoon -1 tasoituksella.

Aiheeseen liittyvät uutiset