Jääkiekko: Torstain kiekkovalinta Suomesta ja Norjasta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat Suomesta ja Norjasta. Liigassa pelataan tänään neljän ottelun kierros ja Norjan pääsarjassa vuorossa on kolme ottelua. Päivän ehdoton kiekkokohde on Liigan HIFK – Kärpät ottelu, joka sytyttää varmasti molemmat joukkueet.

HIFK – Kärpät

Coolbet valinta: Kärpät (2,18)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,05)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee Liigasta ja ottelu on HIFK – Kärpät. Tästä ottelusta voi odottaa lähes mitä vain, sillä HIFK on aina vaarallinen kotihallissaan. Kärpät etenee sarjan kärkipaikalla selvällä erolla muihin joukkueisiin, joten HIFK:lla on edessä todellinen haaste, jos se haluaa pitää pisteet kotonaan.

HIFK on pelannut hyvä jakson ja voittoputki on venynyt jo neljään otteluun, mutta tänään se saa vastustajakseen sarjan parhaan vierasjoukkueen. Tällä kaudella Kärpät on hallinnut näiden joukkueuden välisiä otteluita, joten me lähdemme tänään Kärppien matkaan ja odotamme vierasjoukkueelta vahvaa vierailua pääkaupunkiin.

Frisk Asker – Kongsvingere

Coolbet valinta: Will Score: Cato Cocozza (Frisk Asker) (2,10)

Toinen kohteemme tulee tänään Norjan pääsarjasta ja ottelu on Frisk Asker – Kongsvingere. Ennalta arvioituna tämän ottelun joukkueet ovat niin eri tasolla, että kotijoukkue asetetaan ylivoimaiseksi voittajasuosikiksi. Tähän otteluun on hyvä hakea maalintekijää ja kotijoukkue Frisk Askerista löytyy hyviä vaihtoehtoja. Meidän valinta on Cato Cocozza, joka on iskenyt tällä kaudella 10 maalia, joista kolme on syntynyt kahdessa viime ottelussa. Mies on siis löytänyt hyvä vireen ja odotamme vireen jatkuvan myös tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset