Jääkiekko: Torstain kiekkovalinta

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko – tänään keskitymme yhteen kohteeseen ja se tulee kotimaan Liigasta. Tänään pelataan seitsemän ottelun liigakierros. Lähes viimeisiä runkosarjan otteluita pelataan ja suurimmilta osilta sijoitukset ovat jo selvillä. Panostakin vielä löytyy ja meidän lapulta löytyy vain yksi ottelu. Tervetuloa mukaan!

TPS – HIFK

Valinta: HIFK ML (2,33) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,30) @Coolbet

Tänään ainoa Liiga -ottelu, joka herättää meidän mielenkiintomme on TPS – HIFK. TPS pelaa tänään runkosarjan viimeisen ottelunsa ja se on jo varmistanut toisen sijan, joten se voi lähteä illan otteluun paineettomassa tilassa. HIFK:lla on jäljellä vielä kaksi vierasottelua, tämän iltainen Turun ottelu ja päätöskierroksella Ässiä vastaan. Viimeinen kierros pelataan tulevana lauantaina 10.3. HIFK:lla on pieni sauma kotietuun, joten tämän illan ottelussa on sille vielä panosta. Vierasjoukkue onkin pelannut varsin mallikkaasti viimeiset ottelu ja kotietu pudotuspeleissä olisi HIFK:lle tärkeää, sillä se on ollut kotikaukalossa hyvä.

Tässä ottelussa meidän näkemyksen mukaan HIFK on pelaamisen arvoinen. Kertoimet ovat hyviä ja ottelun merkitys painaa vaakakupin vieraiden puoleen. Huomion arvoista on myös se, että HIFK on voittanut kaikki kolme aikaisempaa kohtaamista tällä kaudella. Lisäksi TPS:ltä on tänään suurella todennököisyydellä sivussa joukkueen kapteeni Tomi Kallio, jonka poissaolo tekee merkittävän loven hyökkäyspään tehoihin.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset