Jääkiekko: Torstain valinnat kolmesta sarjasta

Tänään Liigassa pelataan yksi ottelu ja kyseessä on tiukka Tapparan ja JYP:n välinen kamppailu. Itävallassa pelataan kahden ottelun verran ja sieltä poimimme yhden kohteen. Jääkiekon ystäviä hemmotellaan laajalla rintamalla, kun myös KHL tarjoaa seitsemän ottelun kierroksen.

Tappara – JYP

Valinta: JYP ML (2,45)

Kotimaan jääkiekko Liiga on hyvässä vauhdissa ja joukkueilla on pelattuna 5-6 ottelua. Tänään Liigan ainoassa ottelussa kohtaavat Tappara ja sarjakärki JYP. Kauden alku ei ole ollut Tapparalle niin voitokas kuin moni ehkä odotti. Viidestä ottelusta Tapparalla on tilillään kolme voittoa, joista yksi on tullut pidemmän kaavan kautta, kun KooKoo kaatui voittolaukauksilla. Tapparan maalisaldon on viidestä ottelusta 10 ja tämä on kärkijoukkueista heikoin. Vastaavasti omaan päähän on tehty vain 10 maalia, joka on puolestaan sarjan parhaimmasta päästä. 

Vierasjoukkue JYP on aloittanut kauden vahvasti ja maaleja on syntynyt kohtalaisen laajalla rintamalla ja kokonaissaldon onkin kuuden pelatun ottelun jälkeen 19 maalia. JYP:n alkukausi on ehkä hieman poikkeuksellinen aikaisempaan verrattuna, sillä monesti kauden alut ovat olleet sille kohtalaisen nihkeitä, nyt joukkue on Liigan kärkipaikalla. Tänään vastaa asettuu Tappara, jonka puolustus on vahva ja maalilla viimeisenä lukkona Hrachovina. Tämä yhdistelmä ei tee JYP:n Tampereen reissusta helppoa.

Uskomme, että tänään ei maaleilla juhlita, sillä hienoinen Tapparan tehottomuus hyökkäyspäässä ja tarkka oman pään pelaaminen tekevä ottelusta vähämaalisen ja tasaisen. Sarja on vasta alussa, eikä vielä voida tehdä suuria päätelmiä joukkueiden voimasuhteista, mutta tänään JYP saa Coolbetilta ML kertoimen 2,45! Tätä emme voi jättää käyttämättä.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Itävallan pääsarjassa Vienna kohtaa Linzin. Tässä ottelussa huimassa maalivireessä oleva kotijoukkue kohtaa sarjassa viidentenä olevan vieraan. Kotijoukkueen maalisaldo on neljän pelatun ottelun jälkeen 20 tehtyä ja 3 päästettyä maalia. Tänään on jälleen odotettavissa paljon maaleja.

Päivän kolmas valinta on KHL-ottelu Avangard Omsk – SKA Pietari. SKA:n Kovalchuk on tehnyt 12 ottelussa 12 maalia, joten tänään olisi vuorossa maali nro 13.

Vienna – Linz
Valinta: Vienna Tasoitus (2 Way) 0 – 1 (1,93)

Avangard Omsk – SKA Pietari
Valinta: Will Score: Ilya Kovalchuk (2,10)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset