Jääkiekko: Tiistain valinnat Ruotsista ja Suomesta

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Ruotsin Allsvenskanista ja kotimaan Liigasta. Allsvenskanissa pelataan vain yks ottelu, mutta Liigassa on edessä kuuden ottelun kierros. Liigassa tiukka pisteiden metsästys jatkuu ja tärkeitä pisteitä on jälleen jaossa. Tervetuloa mukaan!

Vita Hästen – Västerviks IK

Coolbet valinta: Vita Hasten (2,02)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,91)

Tänään ensimmäinen kohde tulee Ruotsin Allsvenskanista, kun illan ainoassa ottelussa kohtaavat Vita Hästen ja Västeriks IK. Kotijoukkue on pelannut hyvän alkuvuoden ja se on tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä. Vierasjoukkue on kuntopuntarin toiseksi viimeisenä, eikä onistumisia ole paljon tullut.

Vita Hästen on hienossa kolmen ottelun voittoputkessa ja yksi näistä voitoista tuli sarjan kärkijoukkueesta, Timråsta luvuin 3-1. Tästä ottelusta haemme kotivoiton ja kotijoukkueelle osumia.

KalPa – Ilves

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,45)

Toinen kohtemme on tänään Liiga -ottelu KalPa – Ilves. Tässä ottelussa pisteiden metsästys on äärimmäisen tärkeää, sillä KalPa taistelee vielä suorasta pudostuspelipaikasta, pääsystä kuuden joukkoon. Ilveksellekin pisteet varmasti kelpaisivat, koska sillä on vielä hyvät mahdollisuuden kympin sakkiin ja näin ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Sarjataulukossa KalPa on selvästi Ilvestä edellä, mutta sen viime pelit eivät ole sujuneet kovin tuloksekkaasti. Kuntopuntarissa KalPa on toiseksi viimeisenä ja Ilves on kuudennella sijalla. Ilves pääsi hyvin maalien makuun edellisessä ottelussa Ässiä vastaan, kun se haki voiton Porista luvuin 3-6. Vierasotteluissa Ilves on ollut viimeaikoina hyvä, joten tänään odotamme Ilveksen tekevän yli 2,5 maalia.

Muut valinnat Liigaan

Kärpät – Sport

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,87)

KooKoo – HPK

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,90)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset