Jääkiekkokausi 2021 – lunasta riskitön veto joka viikko!

riskitön veto liiga

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi viikoittaisen kampanjan, josta on mahdollisuus lunastaa joka viikko 10 € riskitön veto lätkävedonlyöntiin.

Saat napattua riskittömän vedon helposti! Lyö tällä viikolla vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto lätkästä minimissään 10 € panoksella, niin saat ensi viikon maanantaina 10 € riskittömän vedon jääkiekon vedonlyöntiin. Muista hyväksyä vetokupongilta löytyvä “LÄTKÄKAMPANJA” -valinta, niin vetosi lasketaan kampanjaan ja saat riskittömän vedon lunastettua.

Näin lunastat riskittömän vedon

  1. Rekisteröidy kampanjaan painamalla kampanjasivulta löytyvää REKISTERÖIDY KAMPANJAAN -painiketta. Rekisteröinti tarvitsee tehdä vain yhden kerran kampanjan aikana.
  2. Valitse vähintään 3 jääkiekkokohdetta vetokupongille (minimikerroin 6,00) ja hyväksy tämän jälkeen vetokupongilta löytyvä “LÄTKÄKAMPANJA” -valinta ennen vetosi asettamista. Lyö veto vähintään 10 € panoksella.
  3. Kun vetosi on ratkennut, saat riskittömän vedon seuraavana maanantaina klo 14:00 mennessä ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin asti.
  4. Voit ansaita vain yhden 10 € riskittömän vedon jokaisella kampanjaviikolla. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
  5. Riskitön veto voidaan käyttää vain jääkiekkokohteisiin. Voit lyödä single- tai yhdistelmävedon. Minimikerroin 1,50 per kohde.

*Yhdistelmävetoon hyväksytyt sarjat : NHL, Liiga, CHL, Mestis, KHL, SHL, NLA, Euro Hockey Tour, DEL, Extraliga, Get Ligaen, Spengler Cup, U20 MM-kisat, jääkiekon MM-kisat.

RISKITÖN VETO TALTEEN!

Aiheeseen liittyvät uutiset