Jääkiekkovihjeet: Maanantain valinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä. Tänään pelataan tärkeitä otteluita, näemmekö yllätyksiä? Sarjat ovat tässä vaiheessa kautta tasaisia ja päivän vireellä on suuri merkitys. Enää ei katsota runkosarjan sijoituksia, sillä vain voitot ratkaisevat, kohti finaaleja mennään! Tervetuloa mukaan!

München – Mannheim

Valinta: München – Tasoitus (2 Way) 0-1.5 (2,15) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,09) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan DEL välieräottelu München – Mannheim. Tänään pelataan kolmas osaottelu ja voitot ovat tällä hetkellä 1-1. Molemmat joukkueet ovat voittaneet oman kotiottelunsa ja vahva usko on siihen, että tänään tämä trendi jatkuu.

München on ollut koko kauden, pudotuspelit mukaan lukien kova kotijoukkue. Harvassa kotiottelussa se on jäänyt alle kolmen maali, emmekä usko näin käyvän tänäänkään. Me poimimme tästä kohteesta lapulle kaksi maistuvaa kerrointa ja luotamme selvään kotivoittoon.

Vienna – Bolzano

Valinta: Bolzano ML (2,60) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Itävallan pääsarjan välierien viides ottelu Vienna – Bolzano. Tänään tämä sarja on ensimmäistä kertaa katkolla ja ehkä hieman yllättäen Bolzanolla on mahdollisuus laittaa sarja poikki. Vienna lähti tähän sarjaan suosikkina, mutta Bolzano johtaa neljän ottelun jälkeen voitoin 3-1. Bolzano on voittanut nyt kolme ottelua putkeen ja me lähdemme hakemaan tähän otteluun yllätystä. Kupongille lähtee vieraiden ML voitto ja Vienna kesälomille.

Muut jääkiekkovihjeet

Kloten – Ambri-Piotta

Valinta: Ambri-Piotta ML (1,92) @Coolbet

Lugano – Biel

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,85) @Coolbet

Aiheeseen liittyvät uutiset