Jääkiekkovihjeet: Perjantain valinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Tanskasta, Itävallasta ja Saksasta. Tänään pelataan myös Liigan pronssiottelu, jossa kohtaava TPS ja HIFK. Me emme ota kantaa tämän ottelun tapahtumiin, vaan tyydymme seuraamaan, kummalla joukkueella on enemmän voimia ja halua saavuttaa kolmas sija. Kohteemme tulevat jo tuttuun tapaan muualta Euroopasta. Tervetuloa mukaan!

Aalborg – Herning

Valinta: Aalborg Tasoitus (2 Way) 0 – 1 (2,11) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Tanskan finaalisarjan ottelu Aalborg – Herning. Tänään tässä ottelusarjassa pelataan neljäs ottelu ja ehkä hieman yllättäen kotijoukkueella on mahdollista hoitaa mestaruus kotiin suoraan neljässä ottelussa. Aalborg on ollut kolmessa ensimmäisessä ottelussa selvästi parempi ja tänään kotiyleisön edessä se on selvä suosikki.

Meidän näkemys tämän illan otteluun on se, että Aalborg marssii mestaruuteen suoraan 4-0 voitoilla. Ensimmäisten otteluiden tapaan tänään on odotettavissa yli yhden maalin kotivoitto, joten Coolbetin -1 tasoitus kelpaa meidän kupongille mainiosti.

Salzburg – Bolzano

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (2,03) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Itävallan finaaliottelu Salzburg – Bolzano. Bolzano venyi edellisessä ottelussa kotonan hyvään suoritukseen ja näin tässä finaalisarjassa on edetty seitsemänteen peliin.

Tänään tähän otteluun emme veikkaa voittajaa, sillä sen verran vaihtelevasti tämä sarja on edennyt. Bolzano on ehdoton yllätysjoukkue, jos se voittaa mestaruuden ja hieman jopa toivomme näin käyvän. Edellisissä otteluissa maaleja on isketty hyvään tahtiin. Vain ensimmäisessä ottelussa jäätiin alle 5,5 maalin. Tänään on edessä seitsemäs ottelu ja peli voi olla tarkkaa, mutta Coolbet tarjoaa mukavan kertoimen yli 5,5 maalille. Me tartumme tähän tarjoukseen.

Muut jääkiekkovihjeet

Eisbären Berlin – München

Valinta: München ML (1,92) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,75) @Coolbet

Aiheeseen liittyvät uutiset