Jääkiekkovihjeet: Tiistain valinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Itävallasta ja Sveitsistä. Tänään alkavat myös Liigan finaalit, kun Kärpät ja Tappara aloittavat finaalisarjan. Me tyydymme tänään vain seuraamaan, miten ottelusarja lähtee käyntiin. Kohteemme tulevat Keski-Euroopasta, jossa pelataan kaksi mielenkiintoista ottelua. Tervetuloa mukaan!

Kloten – Rapperswil

Valinta: Rapperswil (2,40) @Unibet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,94) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Sveitsin karsintasarjan finaaliottelu Kloten – Rapperswil. Tänään tässä ottelusarjassa pelataan kolmas ottelu. Tämän päivän vierasjoukkueena oleva Rapperswil on hallinnut tätä sarjaa ylivoimaiseen tyyliin ja se johtaa voitoin 2-0. Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen maalit ovat 8-1, ottelut ovat päättyneet 4-0 ja 1-4.

Tänään tässä ottelussa ei ole kuin yksi suosikki ja se on vierasjoukkue Rapperswil. Vierailija saa yllättävän kovia kertoimia, joten tähän kohteeseen kannattaa panostaa. Tässä otteluparissa on selvät ennusmerkit ilmassa eli näyttää vahvasti siltä, että Rapperswil hoitaa homman voitoin 4-0.

Tämän päivä lapulle lähtee suora vierasvoitto. Hyvältä vaikuttaa myös vieraiden yli 2,5 maalia, koska onhan kahdessa ensimmäisessäkin ottelussa syntynyt maaleja, joten miksi ei tänäänkin.

Bolzano – Salzburg

Valinta: Bolzano ML (2,03) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,90) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Itävallan kuudes finaaliottelu, Bolzano – Salzburg. Salzburg on ollut näissä finaaleissa hallitseva joukkue ja voitot ovat Salzburgille 3-2. Tänään vierasjoukkueella on mahdollisuus katkaista sarja ja napata mestaruus.

Kaikki ottelut ovat olleet kohtalaisen runsasmaalisia ja tasaisia. Uskomme, että Bolzano venyttää tänään ratkaisua ja mestaruus ratkeaa vasta seitsemännessä pelissä. Kupongille lähtee kotijoukkueen ML voitto sekä kotijoukkueen yli 2,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset