Jääkiekkovihjeet: Torstain kiekkovalinnat!

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Suomesta, Sveitsistä ja Saksasta.Tänään Liigassa pelataan enää kolme puolivälieräottelua, kun Kärpät laittoi pelin Ässiä vastaan poikki. Tänään kaikki kolme ottelua ovat katkolla, joten jälleen on edessä mielenkiintoinen kiekkoilta. Myös Liigan ulkopuolelta löytyy tänään muutamia hyviä kohteita.

HIFK – JYP

Valinta: HIFK (2,25) @Coolbet
Valinta: Ylivoimamaalit yli 1,5 (2,20) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään kotimaan Liigan ottelu HIFKJYP. Tänään on edessä kuudes kohtaaminen ja sarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Eilen näimme näiden joukkueiden välillä jälleen sellaisen ottelun, jota ei varmasti tulla ihan heti näkemään uudelleen. Ensimmäiseen noin kymmeneen minuuttiin JYP iski tauluun 5-0 lukemat ja ottelu näytti olevan ohi. Mutta mitä vielä, ensimmäinen erä päättyi lopulta 5-2. Tästä eteenpäin HIFK hyppäsi kuskin paikalle ja lopulta ottelu päätyi jatkoajalle lukemissa 6-6. Lopullinen niitti JYP:n arkkuun naulattiin, kun HIFK:n Patrik Carlsson iski voittomaalin ja samalla illan neljännen henkilökohtaisen maalinsa. Maali syntyi vain 14 sekuntia ennen ensimmäisen jatkoerän päättymistä.

Ottelusarja jatkuu jo tänään Helsingissä ja nähtäväksi jää, miten JYP on toipunut eilisestä ottelusta. Faktaa on se, että eilinen voitto ja ennen kaikkea uskomaton nousu 5-0 tappioasemasta voittoon, antaa HIFK:lle varmasti lisäboostia illan otteluun. Edellisessä Helsingissä pelatussa ottelussa HIFK oli parempi lukemin 4-1. Tänään meillä on vahva olettamus siihen, että HIFK laittaa kotiyleisön edessä sarjan poikki ja JYP:n lomille.

Kloten – Ambri-Piotta

Valinta: Ambri-Piotta (2,15) @Unibet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (2,70) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Sveitsin ”putoamiasfinaalin” toinen osaottelu KlotenAmbri-Piotta. Tänään on siis vuorossa tämän sarjan toinen ottelu ja vierasjoukkue Ambri-Piotta tavoittelee toista voittoa. Ensimmäinen ottelu aikaisemmin tällä viikolla päättyi Ambri-Piottan selvään 4-0 voitoon. Tämä ottelu oli silloinkin meidän valintana ja se toimi voitollisena.

Edellisellä kerralla vihjeessä mainitsimme, että koko kauden aikana Kloten ei onnistunut kertaakaan voittamaan Ambri-Piottaa. Voittoa tuskin tulee tänäänkään, joten lapulle vierasvoitto. Odotamme vieraille tänään paljon maaleja, joten kerroin yli 3,5 maalille on mukavan korkea. Vieraissa yli 3,5 maalia on aina haasteellinen, mutta tässä tapauksessa se on kokeilemisen arvoinen.

Muut jääkiekkovihjeet

TUTO – SaPKo

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,85) @Coolbet

München – Mannheim

Valinta: München – Tasoitus (2 Way) 0 – 1 (1,94) @Unibet

Aiheeseen liittyvät uutiset