Jääkiekkovihjeet: Torstain valinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Suomesta ja Itävallasta. Tänään Liigan välierissä HIFK ja Kärpät kohtaavat kuudetta kertaa ja tänään tämä sarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Itävallassa pelataan jo finaaleja ja siellä on edessä kolmas ottelu. Tervetuloa mukaan!

HIFK – Kärpät

Valinta: HIFK ML (1,78) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (2,15) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Liigan välieräottelu HIFK – Kärpät. Tänään pelataan kuudes ottelu ja Kärpillä on mahdollisuus katkaista sarja ja edetä finaaliin. Eilen pelattiin mielenkiintoinen ottelu Oulussa, jonka Kärpät voitti jatkoajan jälkeen 2-1. Tässä ottelussa Kärpät oli tilastojen valossa parempi, mutta maaleja ei syntynyt varsinaisella peliajalla kuin kaksi. Kolmannessa erässä HIFK:lla oli loistava tilaisuus ratkaista ottelu, kun se pääsi pelaamaan pitkän pätkän viidellä kolmea vastaan. Kärpät kuitenkin kesti tämän tilanteen ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla.

Tänään pelataan jälleen ja tänään ottelu on Helsingissä. Kuten moneen kertaan aikaisemminkin on jo todettu, niin HIFK on ollut kauden aikana kova kotonaan. Tänään sillä on edessä pakkovoitto, jos se aikoo taistella finaalipaikasta. Varmaa on, että tänään joukkue antaa kaikkensa, jotta finaalipaikka ratkeaa vasta seuraavassa ottelussa Oulussa.

Tässä välieräsarjassa HIFK on onnistunut hyvin maalinteossa Helsingissä pelatuissa otteluissa. Tänään odotamme kotijoukkueen tekevän maaleja ja samalla se vie ratkaisun seitsemänteen peliin.

Bolzano – Salzburg

Valinta: Bolzano ML (2,12) @Coolbet
Valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (2,26) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Itävallan kolmas finaaliottelu Bolzano – Salzburg. Salzburg on näissä finaaleissa hienoinen ennakkosuosikki, sillä Bolzano pelasi alkukauden todella huonosti, mutta kaikkien yllätykseksi se venyi lopulta aina finaaliin asti. Välierissä Bolzano pudotti yhden suurimmista suosikeista eli Viennan.

Tässä sarjassa voitot ovat nyt 1-1. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Salzburgissa ja Bolzano onnistui voittamaan näistä ensimmäisen luvuin 1-2. Toisen ottelun voitti Salzburg luvuin 3-0. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat siis olleet vähämaalisia, joten tänään on odotettavissa myös vähämaalinen kamppailu. Bolzano on kotona paha vastustaja, joten vähämaalisen ottelun päätteeksi kotijoukkue poistuu kaukalosta voittajana.

Aiheeseen liittyvät uutiset