Jääkiekkovihjeet: Torstain valinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekkovihjeet tulevat tänään Suomesta, Norjasta ja Sveitsistä. Tänään Liigan välierissä kohtaavat HIFK ja Kärpät – vuorossa on toinen ottelu. Norjassa pelataan jo finaaliotteluita ja Sveitsissä Ambri-Piottalla on mahdollisuus laittaa ottelusarja poikki ja varmistaa näin paikka pääsarjassa. Me olemme näissä kaikissa mainituissa kohteissa mukana, tervetuloa mukaan!

HIFK – Kärpät

Valinta: HIFK (2,40) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (2,15) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Liigan välieräottelu HIFK – Kärpät. Tänään pelataan toinen osaottelu ja HIFK johtaa sarjaa 1-0. Ensimmäinen Oulussa pelattu ottelu päättyi 1-4 ja HIFK esitti erittäin vahvaa pelaamista. Tänään pelataan Helsingissä ja varmaa on, että Nordiksella on meteliä ja tunnelma korkealla.

HIFK on esittänyt pudotuspeleissä vakuuttavia otteita. Tiukka puolustus ja loistava maalivahtipeli olivat HIFK:n voiton avaimet ensimmäisessä ottelussa. Tänään kotihallissaan HIFK on varmasti vaikeasti voitettava joukkue, joten tähän kohteeseen suora kotivoitto ja isännille yli 2,5 maalia.

Lillehammer – Storhamar

Valinta: Storhamar (2,03) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (2,67) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Norjan Get-Ligaenin toinen finaaliottelu Lillehammer – Storhamar. Ensimmäinen ottelu näissä finaaleissa oli Storhamarin suurta näytöstä, kun se voitti ottelun luvuin 7-0. Tässä ottelussa ensimmäinen erä päättyi 0-0, mutta tämän jälkeen alkoi tapahtua. Toisessa erässä Storhamar iski neljä maalia ja ottelu oli selvä.

Tänään Storhamar on vierasjoukkueena, joten ottelusta tulee varmasti ensimmäistä tiukempi. Koko kauden ja edellisen ottelun perusteella on kuitenkin helppo odottaa tästä otelusta vierasvoittoa, joten tähän otteluun valinta on suora vierasvoitto. Lisäksi kupongille lähtee vieraiden maali-iloittelun jatkuminen.

Muut jääkiekkovihjeet

Ambri-Piotta – Kloten

Valinta: Ambri-Piotta Tasoitus (2 Way) 0 – 1 (1,89) @Coolbet

 

Aiheeseen liittyvät uutiset