Jääkiekon Coolpickz -kierroksella panokset kasvavat!

Lauantain Liiga-kierros laittaa käyntiin viikonlopun Coolpickz -kierroksen jääkiekon osalta. Mukana kierroksella on mielenkiintoisia kamppailuja, joissa panokset alkavat olla kevättä kohden jo suuria. Playoff-paikoista käydään tällä hetkellä kovaa kamppailua sekä Suomessa että Ruotsissa ja tällä kierroksella saatetaankin nähdä jo suhteellisen ratkaisevia liikkeitä niiden suhteen. Otamme käsittelyyn Liigan puolelta JYP – Sport sekä TPS – Tappara -kamppailut, joissa panoksena on runkosarjan kakkossija.

Huomioi nämä kohteet Coolpickz -kierrokselta:

JYP – Sport

Valinta: 1 (Coolbet: JYP -1,5  1,93)

JYP jatkaa edelleen kovassa liidossa, vaikka tällä viikolla jäikin Kärppiä vastaan pitkästä aikaa pisteittä. Torstaina se kuitenkin palasi normaaliin päiväjärjestykseen murjomalla kotikaukalossaan KalPaa. Peli oli käytännössä ohi jo ensimmäisen puolikkaan jälkeen JYP:n johtaessa 5-0. JYP omaa vielä hyvät mahdollisuudet jopa runkosarjan toiseen tilaan, mistä se varmasti on kiinnostunut.

Sportin tilanne puolestaan on täysin päinvastainen. Sportin pudotuspelitoiveet kokivat torstaina todennäköisesti ratkaisevan kolauksen sen hävitessä HPK:lle. Sport on pelannut nyt jo kolme ottelua putkeen tekemättä maaliakaan. Kaiken kaikkiaan se on jäänyt nollille yhteensä viisi kertaa edellisessä kuudessa kamppailussaan ja tarpoo seitsemän ottelun tappioputkessa. Sportin motivaatio tähän otteluun on melko kyseenalainen ja sille onkin ennustettavissa hyvin hankala iltapuhde.

 TPS – Tappara

Valinta: X ja alle 5,5 maalia (Coolbet: alle 4,5 maalia  2,10)

TPS:n kannalta tämä on todella tärkeä ottelu, jonka se haluaa voittaa. JYP ja KalPa hengittävät kovaa niskaan, minkä johdosta TPS tarvitsee pisteitä varmistaakseen runkosarjan kakkossijansa. Kakkossija olisi siinä mielessä merkittävä, että se toisi kotiedun mahdollisiin välieriin. TPS:lla on kuitenkin päällä neljän ottelun tappioputki ja etenkin maalinteko on viime otteluissa ollut vaikeaa.

Molempien joukkueiden viimeisimmät ottelut ovat olleet maalin pelejä ja tasaista tulee olemaan varmasti tänäänkin. Sekä TPS:lla että Tapparalla on tänään poissaoloja hyökkäyksessä, jotka verottavat maalintekovoimaa entisestään. TPS:lta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat muun muassa Dave Spina, Curtis Hamilton sekä Ilkka Pikkarainen. Tapparan kokoonpanosta sen sijaan puuttuvat tänään Veli-Matti Savinainen, Jukka Peltola sekä Jere Karjalainen. Ottelu tulee olemaan todennäköisesti tarkka ja vähämaalinen, eikä tasapeli yllättäisi.

Ilmainen rivi sisään tästä

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle 5 lisäpistettä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset