Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät – kokoa Fantasy-joukkue ja voita 1000€!

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina. MM-kisoihin on tarjolla Fantasy-peli, jonka voittaja kuittaa itselleen peräti 1000 euron palkinnon.

Yksi kiekkofanien odotetuimmista hetkistä on pian täällä, kun Jääkiekon MM-kisat pyörähtävät käyntiin. Leijonat lähtevät turnaukseen haastamaan kärkimaiden NHL-nippuja, joten taistelu tulee olemaan kaukalossa armotonta.

Tämän vuoden turnaus on kovin vuosikausiin, sillä esimerkiksi Ruotsi, USA ja Kanada tuovat todelliset tähtisikermät Tshekkiin. USA onkin suurin mestarisuosikki, mutta maa ei ole menestynyt MM-kisoissa vuosikymmeniin, joten matka mestaruuteen on pitkä. Myös Ruotsi kaipaa varmasti menestystä, sillä viimeisimmästä maailmanmestaruudesta on ehtinyt kulumaan jo kuusi vuotta. 

Tietysti kisoja isännöivä Tshekki haluaa varmasti jättää oman jälkensä, kuten myös viime vuosien aikana kovaa vauhtia kohti maailman huippua noussut Sveitsi. Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoiset kisat.

Nyt tarjolla on myös huikaiseva Fantasy-kilpailu, jossa pääset kokoamaan MM-kisapelaajista joukkueen. Voittajalle on luvassa peräti 1000 euron pääpalkinto. Yhteensä viisi parasta joukkuetta palkitaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset