Pitsiturnaus 2021 – voita Liiga-joukkueen kausikortti!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Raumalla joka vuosi pelattava legendaarinen jääkiekon Pitsiturnaus on jälleen täällä! Coolbet tarjoaa kauden avauksesta alkaen mahtavia kampanjoita ja kertoimia lätkävedonlyöntiin.

Legendaarinen Pitsiturnaus pyörähtää käyntiin Raumalla perjantaina 06.08 klo 08:45. Hallitsevan Suomen mestarin ja turnausisäntä Lukon lisäksi mukana nähdään Ässät, KooKoo, TPS, SaiPa sekä Sport. Mielenkiintoa riittääkin, sillä useammalla joukkueella on mennyt valmennus uusiksi ja kokoonpanotkin tulevat varmasti elämään.

Lyö vähintään 5 € edestä vetoa Pitsiturnauksesta ja osallistu Coolbetin veikkauskilpailuun, jossa paras veikkaaja palkitaan vapaavalintaisella Liiga-joukkueen kausikortilla.

NÄIN OSALLISTUT VEIKKAUSKISAAN

  1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Lyö vähintään 5 € edestä vetoa mihin tahansa Pitsiturnauksen kohteeseen ennen turnauksen ensimmäisen ottelun alkua 6.8. klo 08:45. Voit lyödä yhden vedon tai useampia vetoja.
  3. Avaa linkki Pitsiturnaus-veikkaukseen ja vastaa kysymyksiin. Linkin löydät TÄÄLTÄ!
  4. Eniten oikeita vastauksia saanut ja vähintään 5 € edestä Pitsiturnauksen vetoa lyönyt pelaaja voittaa vapaavalintaisen Liiga-joukkueen kausikortin. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on eniten oikeita veikkauksia, arvotaan voittaja randompicker.com -sivuston avulla.

Tsekkaa myös Coolbetin muut käynnissä olevat kampanjat TÄÄLTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset