Jalkapallon EM-kisat 25.6: ”Tosipelit” käyntiin!

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat pienen juhannustauon jälkeen. Sveitsin ja Puolan välinen kamppailu on jo käynnissä, joten me käännämme katseemme tällä kertaa iltapeleihin.

Wales – Pohjois-Irlanti (klo 19:00)

Valinta: Wales (2,08)

Valinta: Gareth Bale tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta (7,00)

Tässä ottelussa kohtaa kaksi kisojen positiivista yllättäjää. Wales jyräsi tyylikkäästi jatkoon alkulohkosta Gareth Balen vapaapotkujen saattelemana, kun puolestaan Pohjois-Irlanti selvitti tiensä jatkoon tiukan puolustuspelin ansiosta.

Wales on ottelun ennakkosuosikki ja me luotammekin tänään siihen. Wales pystyy tarvittaessa pitämään palloa vaikka joukkueen ehdoton vahvuus piilee vastaiskuissa. Tänään vastaiskuja tulee todennäköisti vähän sillä Pohjois-Irlanti vetäytyy todella alas suojelemaan omaa maaliaan.

Pohjois-Irlanti luottanee puolustuspeliinsä tässäkin ottelussa ja näin ollen pallonhallinta siirtyy väkisinkin Walesille. Pohjois-Irlannin vaarallisuus piilee erikoistilanteissa joihin mm. Ukraina ottelu ratkesi.

Kahden yllättäjän kohtaaminen kääntyy tänään Walesille ja näin ollen Pohjois-Irlannin lentokeli päättyy tähän. Tästä huolimatta tänään tullaan näkemään hurja taisto kentällä ja katsomossa.

Kroatia – Portugali (klo 22:00)

Valinta: Kroatia (2,85)

Lauantai huipentuu Kroatian ja Portugalin väliseen kamppailuun. Kroatia on ollut vakuuttava, kun puolestaan Portugalin otteissa riittää petrattavaa.

Kroatia kaatoi viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan Espanjan komeasti 2-1 ja osoitti kaikille, että joukkuetta ei kannata laskea ulos mestaruustaistosta etenkin, kun Kroatia pääsi kaavion ”helpommalle puolelle”.

Portugalin otteet eivät ole vakuuttaneet turnauksen aikana ja Unkaria vastaan pelattu 3-3 tasapeli aiheutti joukkueen ylle lisää kysymysmerkkejä vaikka Unkari pelasikin hienon ottelun.

Portugalin peräpää vuotaa välillä pahasti ja joukkueen hyökkäyspeli on mielestämme liikaa Cristiano Ronaldon varassa. Ronaldo pystyy ratkaisemaan ottelun hyvänä päivänä, mutta jos peli ei kulje niin Portugalin peli puuroutuu pahasti.

Me luotamme tänään Kroatiaan, joka on joukkuepelissä valovuoden Portugalia edellä ja näin ollen Kroatialle tarjottu (2,85) kerroin otetaan talteen ilomielin.

Betsit sisään Coolbetillä!

Betsit sisään Veikkaushuoneella!

Aiheeseen liittyvät uutiset