Jalkapallon MM-karsinnat: Bulgaria haastaa vaisun Hollannin Amsterdamissa!

Euroopan MM-karsinnat jatkuvat tänäänkin. Klo 19:00 alkavassa Hollanti – Bulgaria -ottelussa saattaa olla mahdollisuus suureen yllätykseen.

Hollanti – Bulgaria

Valinta: Bulgaria yli 0,5 maalia (1,73)

Hollannin surkeat esitykset MM-karsinnoissa saivat jatkoa, kun Ranska nöyryytti joukkuetta edellisellä kierroksella peräti 4-0. Tappion lisäksi Hollannin tärkeä keskikenttämies Kevin Strootman ajettiin kentältä ulos kahden keltaisen jälkeen ja se tarkoitaa sitä, että mies ei pelaa tänään.

Tappio Ranskalle musersi käytännössä Hollanin haaveet kisapaikasta, joten saa nähdä kuinka se tulee näkymään Hollannin esityksessä.

Hollannin puolustuslinja on ollut oikeastaan koko karsintojen ajan erittäin epävarma ja jopa Luxemburg naulasi maalin Hollannin verkkoon. Tämän lisäksi joukkuuen avauskokoonpanossa pelaa puolikuntoisia pelaajia. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii  33-vuotias Wesley Sneijder, jonka esitykset eivät ole vakuuttaneet lainkaan.

Vierasjoukkue Bulgaria on pelannut viime aikoina varsin mukavasti. Joukkue on napannut neljästä edellisestä MM-karsintaottelustaan peräti kolme voittoa, joista maukkain taisi olla 2-0 kotivoitto juuri Hollannista. Bulgarialaiset nappasivat edellisellä ottelukierroksella komean 3-2 voiton Ruotsista ja se toi varmasti lisää virtaa joukkueeseen.

Hollannin saumat kisapaikkaan ovat siis käytännössä menneet ja heikossa iskussa oleva joukkue pelaa loppupelit ilman panoksia. Hollanti on ottelun suosikki, mutta Bulgarialla on tänään loistava sauma yllätykseen.

Bulgarian maalille tarjotaan tänään 1,73 kerrointa joka kelpaa pelilapulle Hollannin nykyvireen ansiosta. Bulgaria ei välttämättä voita tänään, mutta yhden maalin tekeminen Hollannin verkkoon on jopa varsin todennäköistä.

Tästä Coolbetin MM-karsinta -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset