Jännittävä päätöskierros kruunaa upean Valioliiga -kauden!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliiga -kausi huipentuu tänään jännittävään päätöskierrokseen. Vaikka Leicester varmisti sensaatiomaisen mestaruuden jo ennen päätöskierrosta niin ”Kettujen” takana taistelu muista sijoituksista on hurjan tasaista.

Swansea – Man City

Valinta: City voittaa ja ottelussa nähdään yli 2,5 maalia (2,00)

Swansean Valioliiga -kaudesta oli tulossa kovaa vauhtia melkoinen pannukakku, kunnes kesken kauden seuraan saapunut  Francesco Guidolin johdatti Walesilaiset pois putoamistaistelusta ja näin ollen vähimmäistavoite saavutettiin lopulta vaikeuksien jälkeen.

Swansea on voittanut kahdessa edellisessä ottelussaan Liverpoolin sekä West Hamin ja joukkue on iskenyt näissä otteluissa peräti seitsemän maalia. Andre Ayew on ollut edellä mainituissa otteluissa kovassa vireessä ja on iskenyt kolme maalia.

Swansealla ei ole tämän päivän ottelussa sen suurempaa panosta, mutta joukkue haluaa varmasti päättää kautensa hyvin kotiyleisönsä edessä.

Vierasjoukkue Man City jäi edellisellä kierroksella kauden viimeisessä kotiottelussaan 2-2 tasapeliin Arsenalin kanssa. Tänään pistemenetyksiin ei ole varaa sillä pahimmassa tapauksessa Man Utd nappaa viimeisen Mestarien liigaan oikeuttavan paikan Cityn nenän edestä.

Man Cityn manageri Manuel Pellegrini johdattaa tänään joukkojaan viimeistä kertaa ja hän haluaa taatusti kunniakkaan päätöksen Cityn peräsimessä. Cityn maaliruiskulla, Sergio Aguerolla on myös paljon pelissä sillä mies taistelee tiukasti maalipörssin voitosta yhdessä Jamie Vardyn sekä Harry Kanen kanssa.

Liberty Stadiumilla nähdään tänään taatusti vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä tunteikkaita jäähyväisiä. Näin ollen me uskomme vahvasti, että ottelussa tullaan näkemään reilusti maaleja ja lopulta City päättää kautensa voitokkaasti sillä asenne on lopulta pykälää parempi, kuin kotijoukkueella.

Arsenal – Aston Villa

Valinta: Arsenal voittaa molemmat puoliajat (1,79)

Arsenalin kaudesta on tulossa jälleen pettymys ainakin fanien mielestä. Gunners on jäämässä jälleen kerran ilman pokaaleja ja osa Arsenalin faneista on alkanut kääntyä pitkäaikaista manageria, Arsene Wengeriä vastaan.

Arsenal pääsee päättämään kautensa kotistadionillaan heikkoa Aston Villaa vastaan ja tästä ottelusta Gunnersille ja sen faneille kelpaa vain voitto sillä pistementyksiin ei ole varaa.

Arsenalin pelit ovat olleet viime aikoina aikamoista puurtamista, mutta edellisen kierroksen 2-2 tasapeli Man Cityn vieraana ei ollut katastrofi.

Aston Villa on heittänyt pyyhkeen kehään jo ajat sitten ja kun tähän lisätään Arsenalin hurjat panokset niin nyt kotijoukkueen on yksinkertaisesti pakko onnistua tai muuten joukkue tullaan viheltämään ulos stadionilta ottelun päätteeksi.

Arsenalin kerroin molempien puoliaikojen voittoon on sen verran hyvä, että me tartumme tässä kohteessa siihen kiinni etenkin, kun muissa vedoissa kertoimet ovat painuneet todella alas.

Muut valinnat:

Everton voittaa ja ottelussa nähdään yli 2,5 maalia (2,20)

Sunderland +0,5 (2,23)

Anthony Martial tekee maalin (2,09)

Jermain Defoe tekee maalin (2,60)

Shane Long tekee maalin (2,04)

Kauden viimeiset Valioliiga-betsit talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset