Jatkaako Blues Jypin kurimusta?

Tiivis viikko kotoisen Liigan parissa alkaa tänään neljän ottelun voimin. Veikkausvihjeet suuntaa katseet Blues – JYP sekä TPS – Kalpa otteluihin. Jälkimmäiseen otteluun massasta poikkeava vetovihje!

Blues – JYP

JYP kerroin 2,50

Sarja jumboksi vajonnut Blues kohtaa kotonaan heikosti viimeaikoina pelanneen JYPin. Espoolaiset kaipaavat kipeästi pisteitä ja kolmen pisteen voitolla jumbosija olisi historiaa.

JYP romahti hyvän alkukauden jälkeen ensin HPK:lle kotonaan ja heti perään vieraissa Ilvekselle. Kahdessa ottelussa oma maaliverkko heilui peräti 12 kertaa!

Kuitenkin kahdesta joukkueesta JYP on paperilla selvästi vahvempi ja jos joukkue on saanut puolustuspelin ja kaaootisen höntyilyn pois, ei vierasvoitto ole mitenkään mahdottomuus.

TPS – Kalpa

Yli 4,5 maalia kerroin 2,10

Turussa TPS isännöi Kalpaa, jonka viisi viimeistä ottelua on päättynyt maalin erolla. Kalpa on pelannut melko rohkeaa jääkiekkoa ja otteluiden tulokset ovat esityksiin nähden olleet maltillisia.

Kookoo ottelu poislukien TPS:llä ei ole ollut suuremmin maalinteon kanssa ongelmia. Ykköskentän Tomi Kallio ja Lauri Tukonen keikkkuvat pistepörssin kärkisijoilla ja tuskin jäävät tehoitta kotiottelussakaan.

Vaikka ottelusta on selvästi povattu vähämaalista, voi yli 4,5 maalia hyvinkin paukkua.

Aiheeseen liittyvät uutiset