NHL 8.12: Kane pisteille?

NHL | vetovihjeet.com

Ensi yönä pelataan iso kierros NHL:ssä. Me löysimme kolmesta ottelusta mainiot pelikohteet. 

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Valinta: Ylivoimamaaleja yhteensä yli 1,5 (2.25)

Hallitseva Stanley Cup -mestari Chicago Blackhawks saa vieraakseen haasteita viime aikoina kohdanneen Nashville Predatorsin. Predatorsin puolustuspeli on takkuillut ja alivoima pelaaminen on tällä hetkellä koko NHL:n toiseksi huonointa.

Sapellihampaitten ykkösmaalivahti Pekka Rinne avasi muutama päivä sitten joukkueen tilannetta.

– Joukkueemme pelaaminen johtoasemassa on tällä hetkellä tuskien taival ja omassa päässä soi liian usein. Maalivahtina minun vastuulle jää kiekkojen torjuminen, mutta puolustajien apu ei olisi pahitteeksi hieman isommalla prosentilla, sanoi Rinne TSN:n haastattelussa.

Viime yön ottelussa Boston Bruinsia vastaan näkyi kuitenkin piristymisen merkkejä, kun Predators nappasi vierasvoiton lukemin 3-2. Voittoisan ottelun takuumiehenä toimi puolustaja Roman Josi, sillä hän taiteili kahdesti kiekon ylivoimalla Bruinsin verkkoon.

Kotijoukkueen Patrick Kane on hurjassa vireessä, sillä 27-vuotias tähtipelaaja on onnistunut venyttämään pisteputkeaan jo 22 ottelun mittaiseksi. Hyökkääjä keikkuu komeasti myös pistepörssin kärjessä tehoin 16+26.

Molemmilta joukkueilta löytyy ratkaisukykyä ylivoiman tullen. Näin ollen on hyvin todennäköistä, että verkko saadaan heilumaan vähintään kaksi kertaa näissä erikoistilanteissa. Maukas kerroin puhuu puolestaan ja se kannattaa poimia lapulle mukaan.

Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils

Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1.93)

Kotijoukkue Toronto Maple Leafs on monena vuotena sijoittunut sarjataulukon hännille, eikä tilanne näytä tälläkään kaudella hyvältä, kun kasassa on ainoastaan 23 pistettä.

Vaahterapaidat saavat ensi yön kierroksella vastaansa New Jersey Devilsin, joka majailee itäisen konferenssin kahdeksantena.

Ennen kauden alkua Maple Leafs hankki kovan nimen joukkueen penkintaakse, kun Mike Babcock astui päävalmentajan rooliin.

Babcock painotti jo ennen kauden alkua, että tehtävä ei tule olemaan helppo ja asiat eivät tapahdu hetkessä.

Joukkue on kuitenkin onnistunut kauden mittaan voittamaan muutamia tärkeitä otteluita ja viime peleissä maalintekotaitoa ovat näyttäneet Nazem Kadri sekä oman piste-ennätyksensä rikkonut Leo Komarov. Suomalaishyökkääjä on naputtanut jo tehot 10+6 kuluvan kauden aikana.

Vierasjoukkue Devils on tunnettu siitä, että se pystyy laittamaan vastustajan ahtaalle, eikä anna helpolla ylimääräisiä pisteitä. Odotettavissa saattaa olla hyvinkin tasainen vääntö, mutta uskomme Maple Leafsin kuitenkin heiluttavan vierasjoukkueen verkkoja vähintään kolme kertaa.

Muut valinnat:

St. Louis Blues – Arizona Coyotes

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2.00)

Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils

Leo Komarov 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Patrick Kane 2.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset