Jatketaan tiistain KHL-vihjeitä!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Vilkasta KHL-kierrosta jatketaan vihjeiden osalta kahdella kohteella. Jaroslav hakee vierasvoittoa Novokuznetskista ja Sibir saa vieraita Sochista.

Metallurg Novokuznetsk – Lokomotiv Jaroslav

Valinta: Kotijoukkueen maalit varsinaisella peliajalla alle 1,5 (1,95)
Kotijoukkue Metallurg on yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Maalinteossa Metallurg on onnistunut tällä kaudella 30 kertaa eli tasan kaksi kertaa peliä kohden. Viime peleissä maaleja on alkanut tulemaan, mutta vastustajat eivät ole olleet samaa kaliiperia kuin Jaroslav.
Lokomotiv Jaroslav on päästänyt vähiten maaleja koko KHL:ssä. Joukkue on pelannut 15 ottelua, joissa se on päästänyt vain 19 maalia. Aloittavalla maalivahdillakaan ei ole juuri väliä. Alexei Murygin on ollut Lokomotivin maalilla kuin muuri: 7 peliä, 5 nollapeliä ja päästettyjen maalien keskiarvo peliä kohden 0,58. Lokomotivin toinen veräjän vartija Vitaly Kolesnik on ollut myös oivassa vedossa. Kolesnik on pelannut 8 peliä, joissa kiekko on livahtanut selän taakse 13 kertaa. Lisätään vielä sellainen tilasto, että Jaroslav on päästänyt viidessä viimeisessä ottelussaan vain 2 maalia.

Sibir Novosibirsk – HK Sochi

Valinta: Sibir Novosibirsk (1,79)
Sibir on voittoputkessa. Kaksi edellistä voittoa ei kuitenkaan ole tullut varsinaisella peliajalla. Sibir majailee itäisen konferenssin kolmannella sijalla ja on pelannut hyvin. Hyvien otteiden takana on ollut joukkueen maalivahti Alexander Salak. Salakin otteet tosin ailahtelevat hieman mutta joukkue on pystynyt voittamaan myös niinä iltoina, jolloin Salak ei ole loistanut.
HK Sochi on Siperian kiertueella. Kolmesta edellisestä ottelustaan se onkin pystynyt voittamaan kaksi. Sibir on kuitenkin huomattavasti kovempi joukkue kuin edelliset kolme joukkuetta, jotka Sochi on kohdannut. Sochi tunnetaankin ennemmin vahvana kotijoukkueena, kuin vahvana vierailijana.

Aiheeseen liittyvät uutiset