Jokerit aloittaa kautensa – Panos takaisin mikäli eivät voita avaustaan!

Helsingin Jokerit aloittaa uuden KHL-kautensa huomenna keskiviikkona ottelulla Dinamo Minskia vastaan. Coolbet tarjoaa kauden avaukseen panoksen takaisin, mikäli Jokerit eivät voita ottelua!

Jokerien avausotteluun tarjous Coolbetilta

Narripaidat starttaavat oman kautensa huomenna keskiviikkona ja tähän kyseiseen matsiin on tarjolla mukava betsitarjous. Mikäli helsinkiläiset eivät siis voita tätä ottelua, palauttaa Coolbet panokset aina 10€ asti. Mielenkiintoisen tästä tekee myös se, että voit rakentaa yhdistelmävedon myös muiden kohteiden kanssa, kunhan lapulta löytyy yksi kohde Jokerien kauden avauksesta ja kohteesi ratkeavat keskviikon aikana.

Mikäki siis et usko narrien hoitavan matsia nimiinsä, voit nyt lähteä testaamaan riskittömän tuntuista huitaisua vaikka vähän isompaan kertoimeen! Alla on vielä tarkemmin ohjeet kampanjaan osallistumiseksi.

Ohjeet kampanjan hyödyntämiseksi

  1. Syötä ja aktivoi bonuskoodi JOKRUT kohdassa Tili > Bonukset
  2. Lyö vetoa Dinamo Minsk-Jokerit-ottelusta. Vain ennen ottelun alkua lyöty veto lasketaan. Veto voi olla single tai yhdistelmä, kunhan vetokuponki sisältää yhden kohteen Jokereiden kauden avausmatsista. Kaikkien kupongin kohteiden tulee ratketa viimeistään 23.8. klo 23:59 mennessä.
  3. Jos ensimmäinen vetosi häviää JA Jokerit ei voita ottelua varsinaisella peliajalla, palautamme vetosi panoksen 10 € asti ilman kierrätysvaatimusta. Saat siis häviävän vetokupongin panoksen takaisin, jos Jokerit ei voita ottelua. Panos palautetaan 5 min kuluessa vedon ratkeamisesta.

Onnea vetoihin ja mukavaa KHL-kautta!

Tästä Jokerien avausottelun kampanjaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset