Joulukuun ensimmäinen tuplaus liikkeelle!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää joulukuun ensimmäinen tuplausprojekti. Viime viikolla leikki katkesi harmillisesti perjantaina. Tällä viikolla tuplaukset aloitetaan tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tuplausprojekti käynnistetään tälläkin viikolla kolmen lapun voimin. Ensimmäinen lapuista osallistuu Coolbetin kampanjaan, jossa on jaossa 5000€ Jackpot tälläkin viikolla. Toinen lappu pelataan Unibetilla ja kolmas 10Betilla. Tänään perustelut jäävät valitettavan vähiin sillä aika rientää sen verran kovaa vauhtia, että osa peleistä alkaa jo hetken kuluttua.

Päivän lapuille on kerätty jälleen laajalti kohteita jalkapallo -otteluista. Suurin luotto on tänään Plataniasin ja Atromitosin välisessä taistossa sillä kyseisestä ottelusta on napattu kaksi kohdetta. Coolbetin tuplaukseen osallistuvalta lapulta löytyy yksi kiekkokohde. Luotamme päivän ainoassa KHL -valinnassa SKA:n dominoinnin jatkumiseen. SKA:n voittokerroin on tänään jopa yllättävänkin korkea, kun vieraiden voitolle tarjoillaan (1,42) kerrointa.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Lappu 1

Lappu 2

Lappu 3

 

Aiheeseen liittyvät uutiset