Joulukuun ensimmäinen tuplaus tulille!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika napauttaa joulukuun ensimmäinen tuplaus liikkeelle. Joulu lähestyy hurjan kovaa vauhtia, joten nyt on varsin hyvä aika lähteä hakemaan joulubudjettiin hieman lisäeuroja.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tuplaus pyöräytettiin tänään alkuun jo aiemmin päivällä, kun KHL -pelit käynnistyivät 11:30. Kiekkolapun lisäksi kaivoimme kaksi muutakin lappua maanantain tuplaukseen. Kahdessa jälkimmäisessä lapussa luotetaan tuttuun tapaan jalkapallokohteisiin.

Päivän ”fudiskohteet” on poimittu Espanjan La Ligan sekä Italian Serie A:n otteluista. Espanjassa Deportivo kohtaa kotonaan Real Sociedadin. Vierasjoukkue Sociedad on ollut vahvassa vireessä viime aikoina ja joukkue löytyykin La Ligan kuntopuntarin toiselta sijalta. Sociedad on napannut viidestä edellisestä ottelustaan peräti 13 pistettä mukavalla 11-2 maalierolla.

Kotijoukkue Deportivon tekeminen ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa. Joukkue löytyy sarjataulukon 18 sijalta ja edellisestä voitosta on vierähtänyt jo yli kaksi kuukautta. Hankalasta tilanteesta huolimatta Deportivon peleissä on nähty mukavasti maaleja. Deportivon verkkoon on isketty kahdessa edellisessä ottelussa peräti seitsemän maalia, joten puolustuspelissä on pienimuotoisia ongelmia. Kannattaa kuitenkin samaan hengenvetoon huomioida myös fakta joka kertoo, että Deportivo on napauttanut viisi maalia kahdessa edellisessä ottelussaan. Edellä mainitut seikat huomioiden yli 1,5 maalin näkeminen tuplaukseen sopivalla (1,38) kertoimella kelpaa hyvin lapun toiseksi kohteeksi.

tuplaus-paiva1

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset