Jouluviikon tuplaus käyntiin synkässä kelissä!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää jouluviikon tuplaus. Viikosta on tulossa varsin kiireinen, mutta iskemme tuplauksen tulille tästä huolimatta. Tällä viikolla projekti saatetaan katkaista hieman tavanomaista aiemmin jos joulukiireet puskevat päälle liian kovalla kädellä.

Jouluviikon tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tämän viikon tuplaus käynnistyy jo puolen tunnin kuluttua, kun Portugalissa pelattava Maritimon ja Feirensen välinen kamppailu potkaistaan liikkeelle. Kyseisestä ottelusta on napattu kohteita kahdelle lapulle, joten jännitys alkaa heti ja pääsemmekin ratkomaan kahden lapun kohtaloa hyvissä ajoin.

Osallistu Coolbetin tuplaukseen ja voita palkintoja!

Coolbet julkaisi taannoin uuden tuplauskampanjan. Kampanja alkaa jokaisen viikon maanantaina kuten meidän ”normaali tuplauskin”. Coolbet tarjoaa peräti 2000€ palkinnon henkilölle, joka suorittaa tuplauksen kunnialla maaliin. Tehtävä ei ole helppo, mutta se on kuitenkin mahdollinen. Tuplaukseen pääsee helposti mukaan vaikka heti tänään esimerkiksi 5€ suuruisen lapun kanssa.

Me osallistumme tämän viikon kampanjaan ylimmäisellä lapulla, joka on kasattu Englannin Valioliigan sekä Espanjan La Ligan -otteluista. Huomatkaa että kampanjaan ”osallistuvan” tuplauslapun maksimipanos on 20€ ja lapun kerroin on oltava vähintään (2,00).

Lue lisää Coolbetin tuplauksesta

Aiheeseen liittyvät uutiset