Kakkonen: Hongan voittoputkelle loppu!

Jalkapallo | Vvihjeet.com

Miesten kakkosta pelataan tänään kuudella eri paikkakunnalla, joten kohteita olisi jälleen tarjolla. Kohteet tälle päivälle löytyivät Eteläisen lohkon kahdesta kamppailusta Fc Honka – TPV ja JäPS – FCV. Eilinen jalkapallovihje meni sen verran reisille, että tästä ei voi kuin parantaa!

Hypätään alkajaisiksi Espooseen, jossa sarjan kärkijoukkue ja pelkillä voitoilla kauden aloittanut Fc Honka saa vieraita Tampereelta. Hongalla on tosiaan yhdeksästä pelatusta ottelusta alla yhdeksän voittoa, joka on arvostettava suoritus. Tänään kuitenkin vieraaksi saapuu TPV, joka on vihdoin alkuräpellyksen jälkeen saanut pelinsä rullaamaan odotetulla tavalla ja vaikka Honka onkin selkeä ennakkosuosikki uskon tässä ottelussa pisteiden olevan Hongallekin vaikeita saavuttaa. Kokeilun maku suussa pelaankin lapulleni TPV X2 -vaihtoehdon, joka antaa kerrointa 2.75.

Järvenpäähän saapuu vieraita Vaajakoskelta asti, kun JäPS ja FCV iskevät yhteen. Molempien joukkueiden edellisiä otteluita on leimannut selkeästi maalinteon vaikeus ja siksi ihmettelenkin miksi under 2.5 tarjoaa niinkin mukavaa kuin 2.06 -kerrointa. Pidemmittä puheitta underit lapulle ja tänään napataan sitten molemmat kohteet kotiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset