Liiga: Tiukkaa taistoa Kuopiossa

Tiistain neljän ottelun kierrokselta poimitaan tällä kertaa Jukureiden ja Ässien, sekä KalPan ja Sportin kohtaamisista pelikupongeille täytettä! 

Jukurit – Ässät

Valinnat: Ässät Moneyline kerroin 2,02 Coolbet

Yli 4,5 maalia kerroin 2,30 Coolbet

Sarjan alempaan keskikastiin vajonnut Jukurit isännöi peräti viiden ottelun voittoputkessa porskuttavaa Porin Ässiä. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin, mutta kaukalossa tullaan varmasti näkemään tasainen kamppailu.

Jukureiden edellinen piste tuli jatkoaikatappiosta JYPille 10 päivä kuluvaa kuuta. Tämän jälkeen Dufvan suojatit ovat kärsineet kaksi tiukkaa 2-1 vierastappiota Kärpille ja Sportille. Jukurit lähtee varmasti hakemaan täyttä pistepottia kotikaukaloon parin vierastappion jäljiltä.

Ässien viiden ottelun voittoputkesta neljä voittoa on tullut kotiyleisön edessä. Vieraskaukalossa varsinkin hyökkäyspeli on tökkinyt, sillä neljään vieraspeliin maaleja on syntynyt vain neljä. Vaikka Ässien hyökkäyskalusto ei ole sarjan nimekkäin, löytyy hyökkäyksestä Charles Bertrandin kaltainen maalintakoja.

Lähtökohdiltaan vähämaaliseksi ja tasaiseksi otteluksi povattu kohtaaminen voi helposti revetä maali-iloitteluksi. Jukurien maalilla aloittaaa Sami Rajaniemi ja Ässillä Andreas Bernad. Kummankaan aloittavan maalivahdin torjuntaprosentit eivät ole sarjan kärkipäätä, joten Ässien voiton kylkeen isketään yli 4,5 maalia.

KalPa – Sport

Valinta: Sport Moneyline kerroin 2,02 Coolbet

Molemmat joukkueet ovat esiintyneet edukseen alkukauden aikana. Kotijoukkue KalPa on sarjassa toisena 22 pisteellä ja vierasjoukkue Sport neljäntenä 20 pisteellä. KalPa on kahden ottelun voittoputkessa ja Sport peräti kolmen ottelun kiidossa.

KalPa haki länsirannikolta täydet kuusi pistettä viime viikolla, kun sekä TPS että Lukko kaatuivat lukemin 2-3. Molemmissa otteluissa KalPa pääsi hieman yllätteän karkaamaan parin maalin karkumatkalle josta kotijoukkue ei toipunut. Kotikaukalossa Sportia vastaan KalPa tuskin pääsee yllättämään, sillä Sport on pelannut hyvin vieraskaukaloissa.

Sportin kolmen ottelun voittoputken takuuna on ollut hyvä maalivahtipelaaminen. Mika Järvinen ja Rasmus Rinne ovat olleet hyvässä vireessä alkukauden ajan. Samaa voi toki sanoa kotijoukkueen Eero Kilpeläisestä, jolla on sarjassa toiseksi eniten voittoja kauden otteluista.

Illan ottelu tulee olemaan todella tasaväkinen, eikä jatkoajalle päätyminen tulisi yllätyksenä. KalPan hyvistä otteista huolimatta on hypättävä vierasjoukkueen kyytiin, sillä Sportin kerroin on liian hyvä ohitettavaksi.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolbetin korkein kerroin- kilpailu!

Aiheeseen liittyvät uutiset