NHL 4.12: Katkeaako Flyersin voittoputki?

NHL | vetovihjeet.com

Viime yön NHL-kierros oli meidän osalta pohjakosketus. Nolla on nolla ja sen kanssa on nyt elettävä. Uusi kierros ja uudet kujeet sekä hieman tuuria mukaan niin tulos varmasti paranee.

New Jersey Devils – Philadelphia Flyers

Valinta: New Jersey Devils 1.85 (jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien)

Ensi yön kohtaamisessa New Jersey Devils saa kolmen ottelun voittoputkessa liihottavan Philadelphia Flyersin vastaansa. Vierasjoukkue ei pystynyt alkukaudesta voittamaan otteluita ja tästä syystä joukkue lymyääkin tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalla.

Flyersin kapteeni Claude Giroux ei ole saanut oranssipaitoja pisteiden tielle odotettuun tapaan ja siinä samalla joukkueen koko hyökkäyspelaaminen on ontunut.

Devilsin kauden ensimmäiset pelit olivat myös hankalia, mutta joukkue on pystynyt hyvällä puolustuspelillä pistämään vastustajiaan ahtaalle ja hakemaan voiton tarvittaessa myös pitkän kaavan mukaan.

Maalien tekemisessä näkyy myös piristyksen merkkejä, kun Michael Cammaleri sekä Kyle Palmieri ovat olleet voittojen takuumiehinä.

Toimituksemme näkee, että hyvän puolustuspelin omaava kotijoukkue pistää kohtaamisessa Flyersin ahtaalle ja katkaisee vierasjoukkueen voittoputken.

 

Muut valinnat:

Edmonton Oilers – Dallas Stars

Valinta: Dallas Stars yli 3,5 maalia 2.45

 

Buffalo Sabres – Arizona Coyotes

Rasmus Ristolainen yli 1,5 pistettä 4.25

 

Calgary Flames – Boston Bruins

Valinta: 1. erän maalit yli 1,5 (1.95)

Aiheeseen liittyvät uutiset