Katsaus Coolpickz -viikkokierrokselle!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz jatkuu taas tänään viikkokierroksen merkeissä. Kierros käynnistyy klo 19:30 AIK:n ja Hammarbyn välisellä Ruotsin cupin ottelulla.

Mestarien liigan sekä Eurooppa liigan -ottelut ovat tuttuun tapaan vahvasti esillä tämän viikon Coolpickz -rivillä sillä edellä mainitusta sarjoista löytyy peräti 12 kohdetta. Tämän viikon molemmat poiminnat ovat napsittu Mestarien liigan -otteluista.

15.03 Atletico Madrid – PSV

Valinta: Atletico

Atletico ja PSV pelasivat ensimmäisessä osaottelussa 0-0 tasapelin. Vaikka ottelussa ei nähty maaleja niin molemmilla joukkueilla oli tarvittava määrä paikkoja maalien tekemiseen. PSV:n kannalta 0-0 tulos oli varmasti tyydyttävä sillä Atletico ei saanut arvokasta vierasmaalia.

Atletico lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Atletico ei ole hävinnyt edellisen Mestarien liigan -ottelun jälkeen kertaakaan ja maalinteko on alkanut sujumaan varsin mukavasti. ”Tico” on päästänyt kuudessa edellisessä ottelussaan vain yhden maalin, joten puolustuspää on ollut tuttuun tapaan kovassa kunnossa.

PSV:llä on tänään edessä kova iltapuhde Estadio Vicente Calderónilla sillä Atletico on todella kova kotijoukkue. PSV:n valmentaja Phillip Cocu totesi ottelun alla, että hänen joukkueensa ei voi lähteä pelkästään puolustamaan 0-0 tulosta.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun lähes parhailla kokoonpanoillaan. PSV ei luovuta helpolla, mutta Atletico taitaa olla vielä tässä vaiheessa liian kova pala purtavaksi. Illan ottelu tulee olemaan todella mielenkiintoinen etenkin jos PSV onnistuu tekemään vierasmaalin.

Me luotamme tänään Atleticoon. ”Ticon” viimeaikaiset esitykset ovat olleet sen verran vakuuttavia, että kotivoitto kelpaa rivin ”varmaksi” valinnaksi.

16.03 Bayern Munchen – Juventus

Valinta: Yli 2,5 maalia

Toinen valintamme kohdistuu keskiviikkona pelattavaan Bayern Munchen – Juventus -otteluun. Ensimmäinen osaottelu päättyi huikean taiston jälkeen 2-2 lukemiin. Bayern meni ottelussa jo 0-2 johtoon ja näytti siltä, että Munchen karkaa helppoon vierasvoittoon. Juventus kuitenkin piristyi ottelun loppupuolella ja iski kaksi maalia Manuel Neuerin selän taakse.

Bayern lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta kotietunsa turvin. Bayern jyräsi viikonloppuna Allianz Arenalla Bremenin peräti 5-0, joten kunto vaikuttaisi olevan kohdillaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Juventus on vielä muutamaa pykälää kovempi porukka, kuin Bremen.

Vierasjoukkue Juventus antoi Munchenille melkoisen myrskyvaroituksen edellisessä ottelussa, joten Saksalaisilla ei ole varaa löysäilyyn. Juventus tarvitsee tänään kipeästi maaleja, mutta maalin tekeminen Allianz Arenalla ei tule olemaan helppoa. Joka tapauksessa Juventus onnistui murtamaan Bayernin puolustuksen edellisessä ottelussa useampaan otteeseen, joten uskon vahvasti vierasmaaliin tässäkin ottelussa.

Ottelun alku tulee olemaan varmasti varovainen, mutta mitä pidemmälle ottelu etenee 0-0 lukemissa sitä enemmän Juventuksen pitää alkaa panostaa hyökkäyspeliin ja tämä tulee avaamaan paikkoja Bayernille. Uskon, että tulemme näkemään maaleja tässäkin kohtaamisessa sillä  ottelun asetelmat ovat varsin maukkaat. Yksikin maali voi kääntää asetelmia sen verran paljon, että keskiviikon kamppailu ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

cool

Aiheeseen liittyvät uutiset