Katsaus illan em-karsinta otteluihin!

Tanska-Suomi Veikkausliiga | VVihjeet.com

Tänään illan ohjelmassa on vielä kahdeksan em-karsinta ottelua. Lähes jokaisessa lohkossa on vielä jatkopaikat jakamatta, joten kierros tulee olemaan jälleen mielenkiintoinen. Me poimimme tänään pelattavaa Tsekin sekä Hollanin otteluista.

Tsekki – Kazakstan

Valinta: Tsekki -1,5 (1,75)

Tsekki lähtee illan otteluun suurena ennakkosuosikkina. Tsekki on hävinnyt karsinnoissa ainoastaan lohkon kärkijoukkue Islannille.

Tsekki ei ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan. Kolmen kotiottelun saldo on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tsekki ei ole myöskään jäänyt maaleitta vielä kertaakaan näissä otteluissa.

Vierasjoukkue Kazakstan on kerännyt vain yhden pisteen kuudesta ottelustaan. Maaliero on pahasti pakkasen puolella, kun tilasto näyttää lukemaa 4-14.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Tsekin 2-4 vierasvoittoon.

Hollanti – Islanti

Valinta: Islanti tekee vähintään yhden maalin (1,90)

Hollanti isännöi tänään lohkossa sensaatiomaisesti pelannutta Islantia. Hollanti on jäänyt Islannista jo viiden pisten päähän, joten kotijoukkue on tänään melkeimpä pakkovoiton edessä.

Hollanti tulee panostamaan tänään varmasti hyökkäykseen ottelun edetessä mikä avaa Islannille mahdollisuuksia maalintekoon.

Islanti on pelannut upeasti ja joukkueen otteet ovat yllättäneet varmasti hyvin monet jalkapallon ystävät. Tänään joukkueella on iso haaste Hollantia vastaan.

Islanti voitti Hollannin kotonaan komeasti 2-1 ja uskon, että maaleja nähdään molemmissa päädyissä myöskin tänään.

Jos Islanti voittaa tänään niin joukkueen jatkopaikka alkaa olemaan saletissa. Omaan silmään Islannin maalille tarjottua (1,90) kerrointa ei yksinkertaisesti voi ohittaa!

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset