Katsaus illan MLB-otteluihin!

Baseball | Vvihjeet.com

MLB jatkuu All-Star tauon jälkeen. Sunnuntain kunniaksi tarjolla on hurja määrä otteluita, jopa ”primetime” aikaan. Me poimimme aikaisista peleistä pari maistuvaa peli-ideaa.

Arizona – Giants

Kotijoukkue Arizona rämpii tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa. Tappioputken katkaiseminen ei tule olemaan tänään helppoa sillä kovavireinen Giants saapuu vierailemaan Chase Fieldillä.

Kotijoukkueen syöttökummulla aloittaa Patrick Corbin. Corbinin esitys edellisessä ottelussa Metsiä vastaan ei ollut kovinkaan vakuuttava, joten hankaluuksia on luvassa myös tänään.

Vierasjoukkue Giants metsästää tänään jo kolmatta perättäistä voittoaan Chase Fieldiltä. Giantsin kummulla aloittaa Madison Bumgarner.

Bumgarner on pelannut Chase Fieldillä loistavasti muun joukkueen tapaan. Mies on voittanut peräti kuusi edellistä starttiaan Arizonan kotiluolassa ja era näissä otteluissa ollut hurja 1.46.

Pieni tauko teki Bumgarnerille varmasti hyvää, koska miehen otteissa oli havaittavissa väsymyksen merkkejä. Tauon jälkeen Bumgarner on ollut mahtavassa vedossa ja sama meno jatkunee myöskin tänään.

Giantsin vahvan vireen, kovan syöttäjän sekä kotijoukkueen rämpimisen johdosta lapulle isketään vieraiden voitto kertoimella (1,97).

Padres – Rockies

All-Star tauko näytti tekevän terää koko San Diegon joukkueelle. Kotijoukkue hakee nimittäin tänään jo kolmatta perättäistä voittoaan Coloradosta. Padres on voittanut kahdeksastatoista edellisestä Coloradoa vastaan pelatusta kotiottelustaan peräti 15.

Padresin kummulle astelee Andrew Cashner, jonka kolmen edellisen ottelun era on kelvollinen 3.05. Tästä huolimatta miehen työskentelyyn ei ole täyttä luottoa.

Vierasjoukkue Rockies on hävinnyt kahdeksastatoista edellisestä vierasottelustaan peräti 14. Tänään joukkue koettaa välttää kolmannen tappionsa Padresille, mutta se tulee olemaan vaikeaa.

Vieraiden kummulla nimittäin aloittaa Eddie Butler, joka saa mahdollisuuden David Halen loukkaantumisen myötä. Butlerin edellinen ottelu ”ylhäällä” päättyi 2-6 tappioon Marlinsia vastaan.

Marlins iski viiden syöttövuoron aikana Butlerille kuusi juoksua ja kun siihen lisätään vielä 11 osumaa päälle niin esitys ei ollut kovin vakuuttava. Tämän ottelen jälkeen Butler passitettiin Albuquerqueen, jossa esitykset eivät ole olleet paljoakaan parempia.

Cashneriin ei ole täyttä luottoa, mutta Padresin vahvan vireen sekä Butlerin ansiosta lapulle valitaan Padres over 3,5 juoksua kertoimella (1,78).

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset