Katsaus iltapäivän jalkapallotarjontaan!

Jalkapallovakio | Vvihjeet.com

Sunnuntai on käynnistetty jo usean jalkapallo-ottelun voimin, mutta pelattavaa riittää myös iltäpäivän peleihin. Tällä kertaa kohteita  kaivettiin Valioliigasta sekä Bundesligasta.

Augsburg – Wolfsburg

Valinta: Wolfsburg yli 1,5 maalia (2,00) / yli 2,5 maalia (1,80)

Kotijoukkue Augsburg on voittanut vain yhden viidestä edellisestä Bundesliga ottelustaan. Tämä voitto tuli edellisessä ottelussa Stutgartia vastaan, kun Augsburg haki makean 0-4 vierasvoiton Mercedes-Benz Areenalta.

Augsburgille on tehty viidessä edellisessä ottelussa peräti 12 maalia, mutta toisaalta joukkue on onnistunut maalinteossa mukavat yhdeksän kertaa.

Vierasjoukkue Wolfsburg on tällä hetkellä Bundesligassa kolmantena vaikka vieraspelit ovat olleet tällä kaudella todella tuskaisia. Wolfsburg on nimittäin voittanut tämän kauden kuudesta vieraspelistään vain yhden ja maaliero näissä otteluissa näyttää lukemaa 3-10.

Wolfsburg nappasi viikolla tärkeän vierasvoiton Eurooppaliigassa, joten itseluottamus on varmasti tänään kunnossa. Wolfsburg kohtaa tänään joukkueen, jonka puolustuspeli on rakoillut pahasti, joten vierailla on hyvä tilaisuus kohentaa surkeaa vieraspelisaldoaan tänään.

Uskomme, että tänään nähdään maaleja kentän molemmissa päädyissä ja näin ollen over 2,5 maalia kelvollisella kertoimella kelpaa peleihin.

Muut valinnat:

Leverkusen – Schalke, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,60)

Norwich – Arsenal, Vierasvoitto + yli 1,5 maalia (1,84)

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao, Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,75)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset