Katsaus päivän Suomifutis-kamppailuihin!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Kuopiossa KuPS kohtaa IFK Marienhamnin ja Kotkassa KTP isännöi Interiä Alto Tolsa Areenalla. Veikkausliigan lisäksi tänään pelataan myös alemmissa sarjoissa.

KuPS – MIFK

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin, kyllä (1,78)

Kotijoukkue KuPS pelasi viikonloppuna cup-ottelun Interiä vastaan. Kuopiolaiset eivät pystyneet hyödyntämään kahden miehen ylivoimaansa ja Inter eteni jatkoon rankkareiden jälkeen.

Kotijoukkueen maalinteko on alkanut luonnistua paremmin varsinkin kotiottelussa. Kuopiolaiset ovat tehneet vähintään yhden maalin viidessä edellisessä kotiottelussaan.

Vierasjoukkue MIFK pelasi niin ikään viikonloppuna cupissa. Vieraat kaatoivat HJK:n peräti 5-1 ja se toi joukkueelle taatusti lisää itseluottamusta vaikeiden liigaotteluiden jäljiltä.

MIFK lähtee illan otteluun ilman pelikiellossa olevaa Dever Orgillia. Se heikentää joukkuetta hieman, mutta tästä huolimatta uskon, että joukkue pystyy haastamaan tänään KuPSin toden teolla.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet värikkäitä ja uskon tänään saman menon jatkuvan.

KTP – Inter

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,73)

Kotijoukkue KTP on saanut huilata ja harjoitella rauhassa sillä joukkue ei pelannut viikonloppuna cupissa, kuten Inter.

KTP:n kahdessa edellisessä kotiottelussa on jääty maaleitta. Lisäksi KTP on hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä kotiottelustaan.

Vierasjoukkue Inter voitti viikonloppuna KuPSin cupissa rankkareiden jälkeen. Inter voitti edellisessä vierasottelussaan SJK:n komeasti 0-1. Inter on pelannut vieraskentillä todella paljon tasapelejä ja tämän lisäksi viidessä edellisessä vieraspelissä ei olla nähty yli kahta maalia.

Interillä on tänään todella paljon poissaoloja loukkaantumisien sekä pelikieltojen takia. Pelikielloista kärsiviä pelaajia on hurja lista, kun Henri Lehtonen, Diogo da Costa, Petros Kanakoudis, Juuso Hämäläinen sekä Philip Njoku missaavat päivän ottelun.

Kotijoukkueella on tänään mahdollisuus voittoon vaikka siihen tarvitaankin hieman venymistä. Maalijuhlia ei tänään Kotkassa tulla näkemään, joten alle 2,5 maalia kelpaa lapulle mainiosti, kun huomioidaan Interin pelikiellot sekä vähäinen palautuminen.

Tasapeli on tänään todella lähellä.

Muita valintoja:

2.Div ÅIFK (2,50)

3.Div EIF/Akademi (2,45)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset