Katsaus Saksan 2.Bundesliigan peleihin!

Vihjeitä-vedonlyöntiin | Vvihjeet.com

Päivän ensimmäiset betsit poimitaan Saksasta. Tällä kertaa katseet käännettän 2.Bundesliigan peleihin, jotka alkavat jo klo 14:30.

Bochum – Nurnberg

Valinta: Bochum yli 1,5 maalia (1,86)

Kotijoukkue Bochum on aloittanut kautensa loistavasti, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan ja maaliero on komea 7-1. Bochum on voittanut kuudesta edellisestä Nurnbergia vastaan pelatusta 2.Bundesliigan ottelustaan peräti viisi.

Bochumin kärkimies Terodde on ollut kovassa tikissä heti kauden alussa sillä mies on iskenyt pallon maaliin jo kolme kertaa.

Vierasjoukkue Nurbergin kolmen pelin saldo on tappio, voitto ja tasapeli. Joukkueen hyökkäyspeli on toiminut hyvin, mutta puolustuspää on tuottanut valmentajalle harmaita hiuksia.

Nurnberg on päästänyt kolmessa ensimmäisessä sarjaottelussaan peräti 10 maalia, mutta toisaalta kahdeksan tehtyä maalia paikkaa tätä tilastoa hieman.

Tänään Nurnbergin on saatava puolustuspelinsä toimimaan mikäli se haluaa napata pisteitä kovassa vireessä olevalta Bochumilta. Uskon kuitenkin, että maaleja nähdään tänään kentän molemmissa päädyissä.

Luotto Bochumiin on kova ja tänään betsit pelataankin kotijoukkueen menestyksen kautta.

Muut valinnat:

Munchen 1860 – Union Berlin yli 2,5 maalia (1,89)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset