Katseet kohti illan tennisotteluita!

Tennis | Vvihjeet.com

Eiliset tennisbetsit sujuivat mainiosti, joten tänään lähdetään hakemaan itseluottamusta uhkuen oikein kunnon pottia. Päivän poiminnat haettiin tällä kertaa Davis Cupista ja Newportista.

Delbonis – Troicki (Davis Cup)

ATP-listan 77-sijalla oleva Federico Delbonis saa tänään vastaansa Viktror Troickin. Vasenkätinen Delbonis putosi Wimbledonissa heti ensimmäisellä kierroksella Bulgarialaiselle Grigor Dimitroville. Delbonis ei ole pelannut tällä kaudella paljoakaan nurmella ja mies ei ole parhaimmillaan tällä alustalla.

Viktor Troicki eteni Wimbledonissa huomattavasti Delbonisia pidemmälle ja tämän lisäksi nurmialusta sopii miehelle erittäin hyvin. Troicki löytyy ATP-listan sijalta 20 ja uskon vahvasti, että mies hoitaa tänään ottelun nimiinsä mikäli motivaatio on edes tyydyttävällä tasolla.

 Brown – Karlovic

Tämä ottelu on lapulle valituista kohteista mielestäni tasaisin. Molemmat syöttävät hyvin ja miehet ovat olleet hyvässä iskussa viimeaikoina. Brown ihastutti yleisöä Wimbledonissa kaatamalla Rafael Nadalin huikean hienon esityksen jälkeen.

Karlovic kaatui Wimbledonissa Andy Murraylle, mutta mies pudotti mm. kovasyöttöisen Wilfried Tsongan. Karlovicin syöttö on todella hyvä ja se on selkeästi hänen paras aseensa, oli vastassa kuka tahansa.

Uskon, että tänään nähdään hyvä taistelu kahden kovan pelaajan välillä, joten kumpikaan ei pysty hoitamaan ottelua suoraan kahdessa erässä.

Hernych – Sock

Tässä ottelussa kohtaa kokemus ja nuoruus. Kokemusta edustaa 36-vuotias Jan Hernych, joka on ATP-listalla sijalla 237. Hernych on pelannut tällä kaudella varsin säästeliäästi ja otteluita on kertynyt ainoastaan yksitoista.

23-vuotias Jack Sock on esittänyt vahvoja otteita tässä turnauksessa ja uskon, että mies pystyy hoitamaan tämänkin ottelun nimiinsä. Hernychin vähäinen pelaaminen tulee varmasti näkymään, kun Sock myllyttää palloja kenttään kerta toisensa jälkeen.

Sockin tasoitus on lopulta sen verran pieni, että se on pakko ottaa mukaan lapulle kolmanneksi kohteeksi.

Valitkaahan mieleisenne kohteet tai iskekää koko lappu tulille!

 

Näyttökuva 2015-7-17 kello 15.40.39

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset