Kesälomakalenteri: Mikä juttu tämä on?

Nyt otetaan betsaamiseen uusi suunta ja laitetaan kesälomakalenteri liikkeelle 8.6. Tämä homma vaatii kärsivällisyyttä ja paineensietokykyä, mutta toivon mukaan saadaan kunnon jackpot kuukauden päästä. 

Kesälomakalenteri

Me mietittiin vvihjeet porukan kesken, että miten kesä 2016 voisi erota menneistä vuosista ja näin kesälomakalenteri sai alkunsa.

Tämä projekti voi monesta lukijasta vaikuttaa täydelliseltä hulluudelta, mutta kun olette lukeneet jutun loppuun ja miettineet hetken asiaa – tämähän voi olla yksi parhaista tuplausvedoista missä ikinä olette olleet mukana!

Kesälomakalenterin perus-idea on lyödä 30 päivää putkeen betsi kerran päivässä ja kuukauden jälkeen moni yllättyy toivon mukaan positiivisesti.

Homma on kuin tuplausta, mutta nyt lyödään todella pieniä kertoimia ja kasvatetaan pottia koko kuukauden ajan.

Liikkeelle lähdetään 20€ sijoituksella ja joka päivä edellisen päivän voitto lyödään uudestaan kiertoon. Tätä kierrätystä jatketaan kuukauden päivät  ja kuukauden jälkeen meillä pitäisi olla reilu 26000€ potti kesäloman viettoa varten.

Kuukauden jokaisena päivänä poimitaan yksi kohde, mistä tahansa lajista, jonka kerroin on välillä 1,27-1,35. Näin potti kasvaa hitaasti, mutta varmasti kohti maalia.

Otetaan tähän pieni esimerkki. Oletetaan, että kuukauden jokaisena päivänä kerroin olisi 1,27. Näin ensimmäisen päivän jälkeen 20 euron alkupanos on kasvanut 25,40 euroon eli voitto on suhteellisen pieni, mutta jo 10 päivän betsaamisen jälkeen potti on 218 euroa kohdalla.

Summa ei vieläkään päätä huimaa, mutta tässä kohtaa kehiin astuu paineensietokyky, sillä nyt potti alkaa kasvamaan suhteellisen kovaa vauhtia, vaikka kerroin on edelleenkin pieni.

Jatketaan esimerkkiä. Nyt betsipäiviä on takana kymmenen ja matka jatkuu. 20.päivän betsaamisen jälkeen potti on nimittäin jo 2382 euroa, kun oletetaan, että kiinteä kerroin on edelleenkin tuo 1,27.

Joko alkaa hiki nousta pintaan, sillä nyt tämä projekti saa viimeisen kymmenen päivän matkansa.

25. betsipäivän kohdalla potti on jo 7872 euroa ja 29 päivän kohdalla viimeinen panos on 20480 euroa. Tässä kohtaa viimeistään hiki, tuska, pelko ja kaikki mahdolliset tunnetilat ovat täydellä teholla ottamassa valtaa.

Tässä onkin tämän kesälomakalenterin idea, sillä päätyyn asti mennessään projekti on kasvattanut meitä isolla kädellä ja tämän jälkeen meidän kaikkien paineensietokyky on hiottu täydelliseksi timantiksi.

Miltä homma kuulostaa? Lähde mukaan kesämatkalle 8.6 ja katsotaan kuukauden jälkeen sitten sitä kesäloman viettoa vähän extrarahan kanssa.

Pistä oma kesälomakalenteri käyntiin meidän tapaan Coolbetin huikean bonustarjouksen voimalla.

Tervetuloa mukaan!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset