Kesälomakalenteri: Ensimmäinen päivä!

Tänään laitetaan alkuun kesälomakalenteri. Tätä projektia voisi kuvailla hulluuden perikuvaksi, mutta vedonlyönnissä kaikki keinot ovat sallittuja ja nyt on mahdolisuus tehdä historiaa viemällä systeemi päätyyn asti. 

Pitkä odotus alkaa olla takana ja vihdoin me laitamme kesälomakalenterin liikkeelle. Hommaa lähdetään viemää eteenpäin kolmen lapun voimalla ja katsotaan matkan varrella, jos jossain vaiheessa otetaan yksi lappu aikaisemmin leikistä ulos.

Kesälomakalenteri projekti tulee olemaan niin hermoja raastavaa, että tässä täytyy olla kyllä puolittain hullu, jotta tämän paineen kestää päätyyn asti.

Aikaisemmin kävimme jo läpi mikä on kesälomakalenterin idea ja siihen pääset tutustumaan tästä!

Sosiaalisessa mediassa meidän projekti on saanut monia mielipiteitä. Joidenkin mielestä tässä ei ole pienintäkään järkeä. Osa on sanonut meidän olevan pähkähulluja, kun taas toiset ovat 110 prosenttisesti hommassa mukana ja yksi osa ihmettelee edelleenkin, että voiko tämä projekti todella onnistua.

Vedonlyönti on raakaa ja välillä täytyy keksiä hulluutta viiltäviä ideoita, jotta kassaan tulee rahaa tasaiseen tahtiin. Kesälomakalenteri on kuin tuplausta, mutta nyt mennään 30 päivää putkeen ja toivon mukaan heinäkuun alkupuolella meillä on kunnon kesälomaraha takataskussa.

Jokaisen päivän kohteet on poimittu yhteistyökumppanimme Coolbetin listoilta, joten jos et vielä omista tiliä käy tekemässä se jutun lopusta löytyvän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan viettämään kesälomaa meidän kalenterin seurassa!

 

Kesäloma 1päivä

Kesäloma 1päivä 2

Kesäloma 1päivä 3

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset