Kesälomakalenteri: Kolmas päivä!

Kesälomakalenterin toinen päivä oli täydellinen suoritus, kun molemmat kohteen napsuivat kotiin ja näin kolmanteen päivään päästään kahden lapun voimalla. Tänään kohteet otetaan Veikkausliigan otteluista. 

Kesälomakalenteri on edennyt jo kolmanteen päivään ja tähän betsipäivään me päästään komeasti kahden lapun voimalla. Tänään jalkapallo tarjonta on suhteellisen vähäistä, kun EM-kisoissakin vietetään välipäivää ennen finaalia.

Onneksi Veikkausliiga tekee paluun betsikartalle kahden ottelun voimalla, joten meidän valintamme menevät noihin taisteluihin.

Eilen me betsattiin RoPsin Eurooppa Liigan -karsintaottelua ja siihen vähintään kahden maalin iltaa. Tämä kohde napsui kotiin, kun ottelu päättyi 1-1 ja samalla RoPs eteni karsinnan toiselle kierrokselle. Shamrock Rovers kaatui yhteismaalituloksella 3-1. Kassaan tuosta kohteesta tuli euroja 35.90

Toinen lappu sijoitettiin eilen Saksan ja Ranskan välienselvittelyyn. Me laitoimme otteluun vähintään kahden maalin tulosta ja kotiin se tuli Ranskan hyvän ottelun myötä. Kassaan virtasi tuloja 36.58 euroa.

Saksa hallitsi ottelua lähes koko 90 minuuttia, mutta Ranska teki kuitenkin maalit. Ottelu päättyi Ranskan 2-0 -voittoon ja näin kisa-isäntä selvitti tiensä finaaliin Portugalia vastaan.

Eilisen ottelun hahmo oli Ranskan Antoine Griezmann. Kisojen maalipörssin kärki tykitti ensimmäisellä puoliajalla rangaistuspotkusta Ranskan 1-0 maalin ja 72 minuutin kohdalla samainen maalitykki iski toistamiseen pallon Saksan verkkoon.

Kolmas betsipäivä 

Tänään kesälomakalenteri jatkaa matkaa ja päivän kohteet on nyt otettu Veikkausliigan tarjonnasta. Seinäjoella SJK saa vastaan Vantaan ylpeyden PK35:sen. Me laitamme tähän kohteeseen vähintään kahden maalin ottelua, sillä etenkin SJK on viime aikoina ollut hyvässä maalivireessä.

Päivän toinen valinta tulee myös Veikkausliigasta, kun Vaasassa kohtaavat VPS ja FC Lahti. Vaasan Palloseura on viimeiset kolme kotiotteluaan voittanut ja joukkue on näissä otteluissa iskenyt yheensä kuusi maalia ja omissa ei ole kolissut kertaakaan.

Me uskomme VPS:n kotivireeseen ja siihen, että joukkue iskee ainakin sen yhden maalin FC Lahden verkkoon.

Kesäloma 3 1

Kesäloma 3 2

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset