Kesälomakalenteri: Kolmas päivä!

Eilinen betsipäivä lähti hyvin liikkeelle ja kaksi lappua saatiin kotiin komeasti alkuillan aikana. Yön Copa American turnaus kuitenkin toi aamuun mustia pilviä, kun Uruguayn ottelussa ei maaleilla juhlittu. Kolmanteen päivään mennään näin kahden lapun voimalla.

Hyvin liikkeelle lähtenyt kesälomakalenteri koki kolauksen viime yönä. Copa American turnauksen otteluun Uruguay – Venezuela betsattiin vähintään kahta maalia, mutta toisin kävi. Ottelussa nähtiin pienimuotoinen yllätys, sillä Venezuela voitti ottelun 1-0 ja Uruguayn vaikeasti alkanut turnaus sai jatkoa.

Kesälomakalenteri on kuitenkin hyvässä iskussa edelleen, sillä kahden lapun voimalla jatketaan matkaa eteenpäin.

Eilen päivän ensimmäinen lappu lähti Viron liigaan ja sieltä otteluun Rakvere JK – Tammeka Tartu. Vierasjoukkueena toiminut Tartu oli ottelun täydellinen suosikki ja koko ottelua hallinnut Tartu onnistui lopulta maalinteossa korjaten ottelusta odotetun voiton.

Tartun voitto toi kassaan rahaa 36,44 euroa.

Eilisen päivän toinen lappu kohdistui kotoiseen Veikkausliigaan ja siellä otteluun Ilves – KuPS. Ottelu oli täydellistä tupsukorvien hallintaa ja 1-o maali näki päivän valon ajassa 32 minuuttia, kun Emile Paul Tendeng paukutti rangaistuspotkusta meidän betsin kotiin.

Ilveksen maali toi kassaan rahaa 36,70 euroa.

Kolmanteen päivään mennään kahdella lapulla ja tässä valinnat.

Kesäloma 3päivä 1

Kesäloma 3päivä 2

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Jalkapallon EM-kisat starttaa illalla ja meillä on runsas tarjonta kisojen aikana. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan kisojen kilpailuihin.

Euro 2016 kilpailut!

Aiheeseen liittyvät uutiset