Kesälomakalenteri: Kuudes päivä!

Eilinen kalenteripäivä oli meiltä puolittain onnistunut suoritus. Veikkausliigaan heitetty lappu toi komean tuloksen, mutta EM-kisoissa Ranska ei vaan onnistunut. Matka jatkuu nyt yhden kortin varassa kohti päätyä.

Viides kesälomakalenteri päivä toi mukanaan surua ja iloa. Kahden lapun voimalla mentiin viidenteen päivään, mutta vain toinen lapuista saatiin jatkamaan kuudenteen päivään.

Eilisen päivän ensimmäinen lappu sijoitettiin kotoiseen Veikkausliigaan ja otteluksi valikoitui Rovaniemen Palloseuran ja Turusta tulevan FC Interin välinen kamppailu. Me betsasimme otteluun vähintään kahden maalin iltaa ja kohde napsui kiinni jo 26 minuutin jälkeen.

Kotijoukkue RoPs aloitti ottelussa maalinteon jo kahdeksan minuutin kohdalla, kun Aleksandr Kokko tykitti pallon FC Interin verkon perukoille. Meidän kohdalta ratkaiseva maali nähtiin 26 minuutin kohdalla, kun vierasjoukkue FC Inter tasoitti ottelun. Maalintekijänä Solomon Duah.

Duahin maalin myötä lapulle lyöty kohde tuli kotiin ja kassaan tuli 104,04 euroa.

Ensimmäisellä puoliajalla tehtiin vielä yksi maali, kun RoPsin maalikuningas Kokko iski illan toisen osumansa ja tauolle siirryttiin RoPsin komennossa 2-1.

Toisella puoliajalla ei maaleja enää nähty ja näin RoPs piti pisteet kotonaan lukemin 2-1.

Viidennen päivän toinen lappu sijoitettiin EM-kisojen finaaliin, jossa Portugali ja Ranska kohtasivat. Me laitoimme Ranskalle vähintään yhden maalin, mutta huonostihan tuossa kävi. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tilanteeseen 0-0 ja edessä oli jatkoaika.

Portugali oli lopulta ottelun vahvempi osapuoli ja ratkaiseva maali nähtiin 109 minuutin kohdalla, kun vaihdosta kentälle 79 minuutin kohdalla tullut Eder tykitti Portugalin Euroopan mestariksi.

Kuudes kalenteripäivä

Kuudenteen kesälomakalenteri päivään lähdetään yhden lapun voimalla ja nyt mennään veitsi kurkulla kohti päätyä.

Kesä61

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset