Kesälomakalenteri: Kuudes päivä!

Eilinen päivä oli onnistunut sijoitus, kun Saksan ja Ukrainan välisessä ottelussa nähtiin kaksi maalia. Yhden kortin varassa mentiin viides päivä ja kuudenteen päivään lähdetään saman kortin varassa, vaikkakin nyt isommalla panoksella.

Viides betsipäivä oli meiltä täydellinen suoritus. Me betsasimme Saksan ja Ukrainan väliseen otteluun vähintään kahden maalin iltaa ja sellainen tuli komeasti Saksan toimesta.

Saksa oli ottelun täydellinen suosikki ja joukkue aloittikin maalinteon jo vajaa 20 minuutin pelin jälkeen, kun La Ligassa Valenciaa edustava Shkodran Mustafi siirsi Saksan 1-0 johtoon. Real Madridin hyökkääjä Toni Kroos antoi vapaapotkun ja Mustafi pääsi puskemaan pallon Ukrainan verkkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää osumia nähty ja näin tauolle siirryttiin Saksan komennossa.

Toinen puoliaika oli Saksan painostamista, mutta Ukraina onnistui taistelemaan ilman takaiskuja aina ottelun loppuminuuteille asti.

Ajassa 90+2 minuuttia vaihdosta kentälle muutamia minuutteja ennen tullut Bastian Schweinsteiger kuitenkin niittasi pallon Ukrainan verkkoon. Valioliigassa Manchester Unitedissa elantonsa ansaiseva Schweinsteiger sai maaliin komea syötön Arsenalia edustavalta Mesut Özililtä.

Meidän betsaus otteluun tuotti tulosta ja kassaan virtasi rahaa 77,53 euroa.

Tänään meidän betsaus lähtee jälleen EM-kisojen suuntaan ja illan viimeinen kohtaaminen Belgian ja Italian välillä saa toimia kesälomakalenterimme kuudennen päivän otteluna.

Kesäloma 6päivä 1

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset