Kesälomakalenteri: Neljäs päivä!

Eilinen päivä oli meiltä nappisuoritus, kun kahden lapun voimalla menty Veikkausliiga-kierros kantoi hedelmää. Neljänteen kalenteri päivään päästään näin hyvistä asetelmista, kun kaksi lappua on edelleen mukana.

Kesälomakalenterin kolmas betsipäivä oli onnistunut suoritus ja nyt sama temppu yritetään toteuttaa myös neljännen päivän valinnoissa.

Eilen molemmat laput lähtivät kotoiseen Veikkausliigaan, kun kierroksella pelattiin juuri sopivasti kaksi ottelua.

Kolmannen kalenteripäivän ensimmäinen lappu lähetettiin kasvamaan korkoa Seinäjoelle, jossa kotijoukkue SJK sai vieraakseen PK35:sen Vantaalta. Ottelussa maaliteko aloitettiin jo ensimmäisellä minuutilla, kun vierasjoukkueen Njazi Kuqi siirsi PK35:n johtoon rangaistuspotkusta.

Kotijoukkue SJK ei tästä masentunut vaan joukkue tuli tasoihin jo yhdeksän minuutin kohdalla, kun Abonime Bonipasa Izogbu onnistui maalinteossa. Tuon maalin myötä myös meidän vähintään kahden maalin ilta oli valmis ja kassaan napsui rahaa 48.11 euroa.

Ottelu päättyi lopulta SJK:n 3-2 -voittoon, kun Jussi Vasara sekä Roope Riski onnistuivat kotijoukkueelta maalinteossa. PK35:sen toisesta osumasta vastasi Ilari Äijälä

Veikkausliiga-kierroksen toinen kamppailu käytiin Vaasassa, jossa kotijoukkue VPS pelasi ensimmäisen ottelunsa uudella stadionilla. Vierasjoukkue FC Lahti oli kuitenkin päättänyt pilata kotijoukkueen juhlapäivän.

Hietalahden Jalkapallostadionille oli saapunut melkein 6000 silmäparia seuraamaan uuden stadionin avajaisia, joten VPS:llä oli todella isot paineet olla ottelun kuningas.

Ottelu oli tasaista vääntöä alusta loppuvihellykseen asti, vaikkakin kotijoukkue oli enemmän hallitseva osapuoli ei tuo tulostaululla näkynyt. Me betsasimme otteluun VPS:n vähintään yhden maalin iltaa ja tuo osuma näki päivänvalon vasta 83 peliminuutin kohdalla, kun Pyry Soiri iski pilkulta pallon Lahden verkkoon.

VPS:n 1-0 -voiton myötä kassaan virtasi rahaa 48.29 euroa.

Neljäs kalenteripäivä

Tänään kohteet tulevat Norjan puolelta sekä kotoisesta jalkapalloilusta. FC Jazzin ja AC Oulun ottelu alkaa 16.00 ja siitä välienselvittelystä lähtee meidän kalenteripäivä liikkeelle.

Kesäloma 4 1

Kesä 42

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset