Kesälomakalenteri: Neljäs päivä!

Eilinen betsipäivä osui jälleen raiteille ja kesälomakalenteri jatkuu kahden lapun voimalla neljännen päivän vetoihin. Matkaa kohti maalia on jäljellä vielä runsaasti, mutta askel kerrallaan mennään eteenpäin.

Eilisen päivän ensimmäinen kohde lähti EM-kisojen avausotteluun Ranska – Romania. Ottelu oli ensimmäisen puoliajan jälkeen vielä 0-0 tilanteessa, mutta toisella puoliskolla alkoi onneksi tapahtua.

Ranska siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon ajassa 57 minuuttia, kun Olivier Giroud puski pallon Romania verkkoon. Romania tuli ottelussa tasoihin 65 minuutin kohdalla, kun Bogdan Stancu onnistui rangaistuspotkusta. Tämä maali toi meidän vetomme kotiin ja tänään uuniin lähtee 48.10 euron potti.

Ranska voitti ottelun lopulta lukemin 2-1, kun Dimitri Payetin unelma veto upposi 87 minuutin kohdalla Romanian verkkoon.

Kolmannen päivän toinen lappu lyötiin Copa American puolelle. Me lähdimme Argentiinan matkaan mukaan ja betsasimme joukkueen vähintään kahden maalin ottelua. Argentiina voitti ottelun lopulta 5-0 lukemin ja Fc Barcelonan Lionel Messi oli ottelun sankari.

Ottelu oli alusta lähtien Argentiinan hallussa ja ensimmäinen maali näki päivänvalon jo seitsemän minuutin kohdalla, kun Nicolas Hernan Otamendi vei joukkueensa johtoon. Ensimmäisellä puoliajalla ei osumia enempää nähty ja näin tauolle mentiin Argentiinan komennossa 1-0.

Toisella puoliajalla piiskuinen Panama taisteli Argentiinan ylivoiman edessä aina 68 minuutille asti. Nimittäin Messi oli tullut kentälle 61 minuutin kohdalla ja 68 minuutin täyttyessä Messin ensimmäinen maali näissä kisoissa oli totta.

78 minuutin ajassa Messi iski jälleen ja numerot olivat 3-0 Argentiinalle. Messi ei tyytynyt kahteen osumaan vaan ottelun loppuminuuteilla taituri iski hattutempun täyteen.

Tasan 90 minuuttia oli kellossa, kun Sergio Aguero viimeisteli loppulukemat Argentiina viisi ja Panama nolla. Argentiinan vähintään kahden maalin ottelu tuli komeasti kotiin ja euroja kassaan tämä voitto toi 48.81.

Neljänteen kesälomakalenteripäivään päästään näin kahden lapun voimalla ja tässä ovat päivän valinnat.

Kesäloma 4päivä 1

Kesäloma 4päivä 2

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset