Kesälomakalenteri: Uusi startti!

Hyvää kesää betsaajat! Tänään on jälleen tullut aika laittaa kesälomakalenteri liikkeelle. Ensimmäisellä kerralla päästiin viemään kalenteria vain viikonpäivät eteenpäin, mutta tällä kertaa se kuuluisa pääty otetaan kiinni.

Heinäkuu on saatu hyvin käyntiin ja kesä on tällä hetkellä lähes parhaimmillaan. Monet ovat jo aloittaneet rentoutumisen kesäloman turvin, mutta monet ovat vieläkin työelämässä odottamassa omaa vuoroaan lomalle siirtymiseen.

Meidän kesälomakalenteri sai viime kerralla todella hyvän vastaanoton ja monet lähtivät tähän hulluutta vaativaan hommaan mukaan. Viime kerralla kalenteri kohtasi seinän kuudennen betsipäivän kohdalla, mutta nyt toisella yrityksellä yritetään hakea se kuuluisa pääty.

Jos et viime kerralla ollut mukana ja koko kesälomakalenteri on sinulle täysin uusi tuttavuus niin käyppä oheisesta linkistä lukemassa kalenterin perusidea.

Tästä kesälomakalenterin idea!

Kalenteri lähtee jälleen liikkeelle kolmella 20 euron arvoisella lapulla ja mikäli puolessa välissä matkaa laput ovat kaikki mukana niin nypätään ainakin yksi lappu tuossa kohtaa pois pelistä.

Kaikki kesälomakalenterin kohteet tulevat yhteistyökumppanimme Coolbetin listoilta, joten tässä kohtaa on hyvä mennä avaamaan tili Coolbetille ja poimia siinä samalla maukas bonus kotiin.

Coolbetin pelitlin pääset avaamaan jutun lopusta löytyvän linkin kautta.

EM-kisat ovat täydessä vauhdissa, joten tänään yksi lappu lähtee kisojen otteluun Portugali – Wales. Toiseen lappuun kohde poimittaan kotimaisesta jalkapallosta, kun Turussa ykkösen ottelussa kohtaavat TPS ja KPV.

Kolmas lappu lähtee Mestareiden Liigan karsintaan ja sieltä otteluun Lincoln Red Imps FC vastaan FC Flora.

kesä1

kesä2

kesä3

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset